Udlejningsbiler fra FLIZZR i Chisinau

Find og sammenlign gode tilbud på FLIZZR udlejningsbiler i Chisinau

Chisinau, Moldova
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Chisinau, Moldova
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Chisinau FLIZZR lokationer

Herunder kan du finde information om alle FLIZZR biludlejningssteder i Chisinau, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

FLIZZR

5 kontorer

Information om FLIZZR udlejningsbiler i Chisinau

FLIZZR ønsker at deres kunder og personale i Chisinau skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har FLIZZR indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Chisinau. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja. De 1 lokation som FLIZZR har i Lufthavn: Chisinau kan findes på Dacia 80/3.

Overvej Mini udlejningsbiler fra FLIZZR hvis du har brug for en udlejningsbil i Chisinau i december. Når du lejer Mini biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 161 kr. per dag og helt ned til 147 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraFLIZZR—Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Den billigste type bil FLIZZR tilbyder i Chisinau er Mini til 161 kr. i gennemsnit per dag. 161 kr. per dag er 25% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos FLIZZR, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 83% af momondo-brugere som har lejet en bil i Chisinau fra FLIZZR valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

Der er 5 biludlejningslokationer i Chisinau som FLIZZR ejer. Deres Dacia 80/3, Chisinau lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 70% af de brugere der lejede en bil fraFLIZZR i Chisinau valgt at hente den på Dacia 80/3.