Udlejningsbiler fra FLIZZR i Chisinau

Find og sammenlign gode tilbud på FLIZZR udlejningsbiler i Chisinau

Chisinau, Moldova
10. dec. — 17. dec.
Chisinau, Moldova
søn. 10.12
Middag
søn. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Chisinau FLIZZR lokationer

Herunder kan du finde information om alle FLIZZR biludlejningssteder i Chisinau, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

FLIZZR

5 kontorer

Information om FLIZZR udlejningsbiler i Chisinau

Har FLIZZR en lokation i Chisinau Lufthavn?

Ja. De 1 lokation som FLIZZR har i Chisinau Lufthavn kan findes på Dacia 80/3.

Hvad er den mest populære bil at leje fra FLIZZR når man er i Chisinau i januar?

Overvej Mini udlejningsbiler fra FLIZZR hvis du har brug for en udlejningsbil i Chisinau i januar. Når du lejer Mini biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 154 kr. per dag og helt ned til 140 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraFLIZZR—Mini bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra FLIZZR i Chisinau?

Den billigste type bil FLIZZR tilbyder i Chisinau er Mini til 154 kr. i gennemsnit per dag. 154 kr. per dag er 25% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos FLIZZR, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 83% af momondo-brugere som har lejet en bil i Chisinau fra FLIZZR valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Chisinau?

Priser for biler i Chisinau opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Chisinau?

Fra december 2023 er der 31 udbydere at vælge mellem for biler i Chisinau.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Chisinau?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Chisinau. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Chisinau?

For at leje en bil i Chisinau, skal alle førere fremvise et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Chisinau på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.