Udlejningsbiler fra Hertz i Columbus

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Columbus

Columbus, OH, USA
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Columbus, OH, USA
tir. 3.10
Middag
tir. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Columbus Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Columbus, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,7

Samlet

7,2

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Columbus

Har Hertz en lokation i Columbus Lufthavn?

Der er 1 lokation i Columbus Lufthavn. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er 4106 International Gateway.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Columbus?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Columbus (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Columbus i oktober?

Overvej SUV udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Columbus i oktober. Når du lejer SUV biler i oktober, kan du forvente gennemsnitspriser på 664 kr. per dag og helt ned til 664 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—SUV bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Columbus?

4106 International Gateway er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 9 lokationer de har i Columbus. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 44% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 4106 International Gateway lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Columbus?

Priser for biler i Columbus blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Columbus?

Antallet af udbydere for biler i Columbus er 44 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Columbus?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Columbus. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Columbus?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Columbus. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Hertz udlejningsbiler i Ohio

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Ohio

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Columbus

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Hertz? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Columbus biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Columbus på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.