Udlejningsbiler fra Hertz i Columbus

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Columbus

Columbus, OH, USA
7. juli — 14. juli
Samme aflevering
Columbus, OH, USA
tor. 7.7
Middag
tor. 14.7
Middag
Chaufførens alder:

Columbus Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Columbus, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,3

Samlet

6,3

Afhentning/aflevering

6,1

Value

6,4

Information om Hertz udlejningsbiler i Columbus

For at sikre, at du er komfortabel med at leje en bil fra Hertz i Columbus under COVID-19, har firmaet taget ekstra forholdsregler så som udvidede rengøringsmetoder af deres biler og kontorer. Hertz har også introduceret de nedenstående politikker som yderligere forebyggende metoder i denne tid:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Der er 1 lokation i Lufthavn: Columbus. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er 4600 International Gateway.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Columbus (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Overvej Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Columbus i juli. Når du lejer Lille mellemklasse biler i juli, kan du forvente gennemsnitspriser på 478 kr. per dag og helt ned til 478 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Lille mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

4600 International Gateway er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 9 lokationer de har i Columbus. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 70% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 4600 International Gateway lokationen.


Hertz udlejningsbiler i Ohio

Lej en bil fra Hertz i en anden by i Ohio