Udlejningsbiler fra Hertz i El Paso

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i El Paso

El Paso, TX, USA
6. okt. — 13. okt.
Samme aflevering
El Paso, TX, USA
fre. 6.10
Middag
fre. 13.10
Middag
Chaufførens alder:

El Paso Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i El Paso, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,1

Comfort

8,0

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,6

Information om Hertz udlejningsbiler i El Paso

Har Hertz en lokation i El Paso Intl Lufthavn?

Der er 1 lokation i El Paso Intl Lufthavn. De adresser for dette Hertz biludlejningscenter er 6701 Convair Road.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i El Paso?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i El Paso. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i El Paso i oktober?

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Hertz i El Paso, Standard udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Standard udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 595 kr./dag i gennemsnit og 595 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i El Paso?

Der er 6 Hertz biludlejningslokationer i El Paso. Ifølge vores brugere er den mest populære Hertz lokation i El Paso beliggende på 6590 Montana, Unit F. 58% af vores brugere som har lejet bil fra Hertz i El Paso lejede fra denne lokation det seneste år.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i El Paso?

Priser for biler i El Paso opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i El Paso?

Der er 36 udbydere for biler i El Paso fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i El Paso?

Blandt forskellige lande, herunder El Paso, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i El Paso?

For at leje en bil i El Paso, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


Hertz udlejningsbiler i Texas

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Texas som Hertz i Houston, Hertz i Dallas, og Hertz i Austin

En nemmere måde at holde styr på din rejse til El Paso på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.