Billeje i Bielefeld

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Bielefeld

Bielefeld, Tyskland
5. dec — 12. dec
Samme aflevering
Bielefeld, Tyskland
lør 5.12
Middag
lør 12.12
Middag

Afstanden fra Bielefeld til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Duesseldorf Intls biludlejningsdisk

Biludlejning i Bielefeld

16 personer har søgt efter billeje i Bielefeld in november.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Bielefeld for at reducere spredningen af COVID-19?

Køretøjernes rengøringsniveau har altid været en prioritet for biludlejningsfirmaerne. Sixt, Avis, og Budget er nogle af de virksomheder, der lancerer udvidet rengøring for at sikre, at din udlejningsbil lever op til de højeste rengøringskrav. Søg på vores site for at se om der er en mulighed for udvidet rengøring til din biludlejning i Bielefeld. Som tingene ændre sig, så gør politikkerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdaterede, men husk altid også at tjekke direkte udbyderen.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bielefeld har de billigste biludlejningspriser?

Sixt har typisk de billigste daglige priser i Bielefeld, som du har adgang til gennem alle deres udlejningskontorer. I gennemsnit, skal du forvente at betale 595 kr./dag, men vores brugere har fundet priser helt ned til 256 kr./dag for deres udlejningsbil i Bielefeld.

Er der et afbestillingsgebyr på min Bielefeld biludlejning?

Udlejningsbiler i Bielefeld fra populære udlejningssteder så som Sixt, Avis og Budget tilbyder generelt gratis afbestilling. Selvom momondo ikke har nogen kontrol over afbestillingspolitikker for biludlejning i Bielefeld, kan vi hjælpe dig med at finde den billigste lejebil til din opkommende rejse.

Hvilke biludlejningsfirmaer i Bielefeld har flest biludlejningssteder?

Sixt har flest udlejningssteder ud af alle udlejningsvirksomhederne i Bielefeld med 3 udlejningssteder. Typisk finder momondo priser på omkring 595 kr./dag, når de lejer en bil fra Sixt i Bielefeld.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Bielefeld?

Rejsende, som lejer en bil i Bielefeld, skal være opmærksom på at hastighedsbegrænsningen i byen er 50 km/t.. I forstaderne til Bielefeld ligger hastighedsbegrænsningen generelt på 100 km/t., og på motorvejen er den Rådgivende. Vær opmærksom på at hastighedsbegrænsningerne kan ændre sig alt afhængig af, hvilken vej du kører på, så hold øje med skiltene.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bielefeld

  • Få den seneste informatiom om fly til Bielefeld

    Find det bedste rejsetidspunkt, de billigste priser og de mest populære flyselskaber

    Find fly til Bielefeld
  • Kom i gang med at planlægge din rejse i dag

    Få overblik over de bedste hoteller i Bielefelds mest populære områder

    Find hoteller in Bielefeld