Udlejningsbiler fra Hertz i Kuwait

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Kuwait

Kuwait, Kuwait
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Kuwait, Kuwait
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Kuwait Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Kuwait, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

4 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Kuwait

Alle Hertz biludlejningslokationer i Kuwait tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, Hertz har 1 lokation i Lufthavn: Kuwait Intl som som er beliggende på Gazali Expressway.

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Kuwait (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Kuwait i januar er Standard udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 322 kr. per dag for Standard udlejningsbiler i januar, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 322 kr. per dag.

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Kuwait. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Kuwait er placeret på Gazali Expressway.I løbet af de sidste 12 måneder har 88% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Kuwait endt med at leje deres bil fra Gazali Expressway lokationen.