Udlejningsbiler fra Hertz i Kuwait

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Kuwait

Kuwait, Kuwait
6. dec. — 13. dec.
Kuwait, Kuwait
ons. 6.12
Middag
ons. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Kuwait Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Kuwait, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

5 kontorer

Information om Hertz udlejningsbiler i Kuwait

Har Hertz en lokation i Kuwait Intl Lufthavn?

Ja, Hertz har 1 lokation i Kuwait Intl Lufthavn som som er beliggende på Gazali Expressway.

Tilbyder Hertz gratis afbestilling af lejebiler i Kuwait?

Hertz tilbyder gratis afbestilling af billeje i Kuwait (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Hertz, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Hertz.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Hertz når man er i Kuwait i december?

Den mest populære type af bil at leje fra Hertz i Kuwait i december er Economy udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 152 kr. per dag for Economy udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 152 kr. per dag.

Hvor mange Hertz biludlejningslokationer er der i Kuwait?

Hertz opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Kuwait. Den mest populære biludlejningslokation Hertz har i Kuwait er placeret på Gazali Expressway.I løbet af de sidste 12 måneder har 84% af vores brugere, der søgte efter Hertz udlejningsbiler i Kuwait endt med at leje deres bil fra Gazali Expressway lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Kuwait?

Priser for biler i Kuwait opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Kuwait?

Fra november 2023 er der 37 udbydere at vælge mellem for biler i Kuwait.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Kuwait?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Kuwait. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Kuwait?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Kuwait. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Kuwait på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.