Udlejningsbiler fra INTERRENT i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på INTERRENT udlejningsbiler i Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

INTERRENT biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

112 kr. - 239 kr.

Alle biltyper

145 kr. - 401 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra INTERRENT i Dubai, Dubai er i august når priserne er 112 kr. per dag i gennemsnit. 112 kr. per dag er 34% lavere end den gennemsnitlige årspris på 171 kr. for en INTERRENT Lille udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra INTERRENT i Dubai, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra INTERRENT alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra INTERRENT i Dubai, Dubai er i juli når priserne er 300 kr. per dag i gennemsnit. 300 kr. per dag er 30% lavere end den gennemsnitlige årspris på 426 kr. for en INTERRENT Stor udlejningsbil i Dubai. Mens juli nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra INTERRENT i Dubai, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Stor udlejningsbiler fra INTERRENT alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra INTERRENT i Dubai, Dubai er i juni når priserne er 195 kr. per dag i gennemsnit. 195 kr. per dag er 48% lavere end den gennemsnitlige årspris på 375 kr. for en INTERRENT SUV udlejningsbil i Dubai. Mens juni nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra INTERRENT i Dubai, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på SUV udlejningsbiler fra INTERRENT alt efter hvilken dag du booker.

Kia Rio Hatchback
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2/4-dørs køretøjer
INTERRENT

140 kr./dag

16 dec. – 12 jan.
Kia Rio Hatchback
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
INTERRENT

145 kr./dag

16 dec. – 12 jan.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
INTERRENT

147 kr./dag

16 dec. – 12 jan.
Chevrolet Sonic Sedan

Dubai INTERRENT lokationer

Herunder kan du finde information om alle INTERRENT biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

INTERRENT

7 kontorer

Information om INTERRENT udlejningsbiler i Dubai

INTERRENT ønsker at deres kunder og personale i Dubai skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har INTERRENT indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Dubai. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Dubai fra INTERRENT i januar vil i gennemsnit koste 409 kr. per dag. Nogle brugere fandt dog priser sidste januar helt ned til 200 kr. per dag fra INTERRENT , Så du kan være heldig, at finde lignende priser i år. Hvis du ønsker at leje en bil i Dubai i en uge, er den gennemsnitlige pris 2.865 kr. for en udlejningsbil fra INTERRENT .

I øjeblikket INTERRENT har 3 lokationer i Lufthavn: Dubai Intl:
Dubai Airport Terminal 1
Dubai International Airport Ter:1
Dubai International Airport - Terminal 3.

Ifølge vores data er SUV biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra INTERRENT mens de besøgte Dubai i januar. Baseret på INTERRENT biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for SUV på 444 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 248 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Den billigste type bil INTERRENT tilbyder i Dubai er Mini til 221 kr. i gennemsnit per dag. 221 kr. per dag er 3% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos INTERRENT , så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 15% af momondo-brugere som har lejet en bil i Dubai fra INTERRENT valgte Mini, ofte grundet besparelsen.

Der er 7 biludlejningslokationer i Dubai som INTERRENT ejer. Deres Atlantis hotel, Dubai lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 79% af de brugere der lejede en bil fraINTERRENT i Dubai valgt at hente den på Atlantis hotel.