Udlejningsbiler fra Localiza i Goiânia

Find og sammenlign gode tilbud på Localiza udlejningsbiler i Goiânia

Goiânia, GO, Brasilien
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Goiânia, GO, Brasilien
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Goiânia Localiza lokationer

Herunder kan du finde information om alle Localiza biludlejningssteder i Goiânia, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Localiza

5 kontorer

Information om Localiza udlejningsbiler i Goiânia

Har Localiza en lokation i Goiânia Santa Genoveva Lufthavn?

Localiza har 1 lokation i Goiânia Santa Genoveva Lufthavn. Du vil finde Localiza beliggende på Al Alameda Aeroporto , Santa Genoveva.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Localiza når man er i Goiânia i oktober?

I oktober, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra Localiza i Goiânia, Economy udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Economy udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 120 kr./dag i gennemsnit og 120 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange Localiza biludlejningslokationer er der i Goiânia?

I Goiânia har Localiza 6 lokationer. Al Alameda Aeroporto , Santa Genoveva er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 70% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Goiânia fra Localiza, Al Alameda Aeroporto , Santa Genoveva lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Goiânia?

Priser for biler i Goiânia blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Goiânia?

Der er 49 udbydere for biler i Goiânia fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Goiânia?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Goiânia. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Goiânia?

Alle førere, der lejer en bil i Goiânia, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Goiânia på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.