Lej en bil i Goiânia, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Goiânia, Brasilien

Goiânia, GO, Brasilien
3. okt. — 10. okt.
Samme aflevering
Goiânia, GO, Brasilien
søn. 3.10
Middag
søn. 10.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Goiânia

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Goiânia, Brasilien
5 kontorer
Oversigt

Renlighed

6,9

Comfort

6,9

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,6

Valuta for pengerne

6,4
2 kontorer
Oversigt

Renlighed

7,2

Comfort

6,1

Samlet

5,6

Afhentning/aflevering

5,4

Valuta for pengerne

5,4
5 kontorer
4 kontorer
3 kontorer
3 kontorer
2 kontorer
2 kontorer

Afstanden fra Goiânia, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Goiânia Santa Genovevas biludlejningsdisk

Biludlejning i Goiânia

Vi har foretaget 170 søgninger på biludlejning i Goiânia denne måned.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Goiânia for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz og Budget er nogle af virksomhederne der tilbyder udvidet rengøring for at reducere spredningen af COVID-19 i Goiânia. Køretøjer rengøres altid regelmæssigt, men udlejningsfirmaer går nu udover det sædvanlige for at sikre, at bilerne er desinficerede. Du kan finde alle udlejningsfirmaer i Goiânia, der tilbyder denne service ved at bruge filtreringsmuligheden på momondo. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Goiânia, Brasilien?

Når du lejer en bil i Goiânia, skal du følge byens hastighedsbegrænsning på 60 km/t.. Hastighedsbegrænsningerne i forstæder og på motorveje i Goiânia er henholdsvis 80 km/t. og 120 km/t.. Vær opmærksom på skiltene, da hastighedsbegrænsningerne kan være forskellige, alt afhængig af hvor du er i Goiânia.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Goiânia?

Til gennemsnitligt 123 kr./dag (og helt ned til 36 kr./dag) er udlejning af en Hyundai Accent in Goiânia det mest populære valg blandt vores brugere. Leje af en Volkswagen Passat in Goiânia for 196 kr./dag i gennemsnit (61 kr./dag ved et godt tilbud) er et andet populært valg.

Hvilket biludlejningsfirma udlejer en BMW 3 Series Touring in Goiânia?

I øjeblikket kan du leje en BMW 3 Series Touring hos Unidas in Goiânia for 325 kr. om dagen i gennemsnit. Husk på, at tilgængeligheden af BMW 3 Series Touring-lejebiler in Goiânia hurtigt kan ændre sig.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Vejret i Goiânia i september vil sandsynligvis ikke betyde noget for den type af lejebil, du får brug for. momondos brugere foretrækker dog specifikke biltyper, når de søger efter lejebiler i Goiânia.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Goiânia