Udlejningsbiler fra SURPRICE CAR RENTAL i Sarandë

Find og sammenlign gode tilbud på SURPRICE CAR RENTAL udlejningsbiler i Sarandë

Sarandë, Albanien
5. dec. — 12. dec.
Sarandë, Albanien
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Sarandë SURPRICE CAR RENTAL lokationer

Herunder kan du finde information om alle SURPRICE CAR RENTAL biludlejningssteder i Sarandë, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

SURPRICE CAR RENTAL

7 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om SURPRICE CAR RENTAL udlejningsbiler i Sarandë

Hvad er den mest populære bil at leje fra SURPRICE CAR RENTAL når man er i Sarandë i december?

I december, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra SURPRICE CAR RENTAL i Sarandë, Lille mellemklasse udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Lille mellemklasse udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 438 kr./dag i gennemsnit og 437 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Hvor mange SURPRICE CAR RENTAL biludlejningslokationer er der i Sarandë?

SURPRICE CAR RENTAL har 7 biludlejningslokationer i Sarandë. Deres Arrival Terminal Saranda Port lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 78% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra SURPRICE CAR RENTAL i Sarandë, valgt at leje deres bil fra SURPRICE CAR RENTAL lokationen på Arrival Terminal Saranda Port.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Sarandë?

Priser for biler i Sarandë opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Sarandë?

Der er 26 udbydere for biler i Sarandë fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Sarandë?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Sarandë. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Sarandë?

For at leje en bil i Sarandë, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Sarandë på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.