Udlejningsbiler fra Sixt i Köln

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Köln

Köln, Tyskland
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
Köln, Tyskland
fre. 10.12
Middag
fre. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Köln, Nordrhein-Westfalen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Stor

216 kr. - 381 kr.

Alle biltyper

211 kr. - 337 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Köln, Nordrhein-Westfalen er i august når priserne er 216 kr. per dag i gennemsnit. 216 kr. per dag er 26% lavere end den gennemsnitlige årspris på 291 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Köln. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Köln, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Audi A3
eller lignende Stor
Op til 5 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

997 kr./dag

10 jan. – 12 jan.
Audi A3

Köln Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Köln, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
9 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,8

Comfort

8,8

Samlet

8,8

Afhentning/aflevering

8,6

Valuta for pengerne

8,6

Information om Sixt udlejningsbiler i Köln

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Köln under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Köln skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Köln. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Köln koste i januar?

  Billeje i Köln i januar fra Sixt vil koste 301 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 138 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Sixt i en uge i Köln, kan du forvente priser omkring 2.105 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Köln/Bonn?

  Ja, Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Köln/Bonn som som er beliggende på Kennedystr./Mietwagenzentrum.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Köln i januar?

  Overvej Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Köln i januar. Når du lejer Cabriolet biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 324 kr. per dag og helt ned til 281 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—Cabriolet bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Köln?

  Den billigste type bil Sixt tilbyder i Köln er Economy til 358 kr. i gennemsnit per dag. 358 kr. per dag er 38% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Sixt, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 16% af momondo-brugere som har lejet en bil i Köln fra Sixt valgte Economy, ofte grundet besparelsen.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Köln?

  Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 9 lokationer i Köln. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Köln er placeret på Kennedystr./Mietwagenzentrum.I løbet af de sidste 12 måneder har 55% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Köln endt med at leje deres bil fra Kennedystr./Mietwagenzentrum lokationen.


Sixt udlejningsbiler i Nordrhein-Westfalen

Lej en bil fra Sixt i andre byer hele vejen igennem Nordrhein-Westfalen som Düsseldorf og Dortmund

Sixt biler i andre byer i Tyskland

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Berlin

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Köln

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Köln biludlejningsfirmaer