Udlejningsbiler fra Sixt i Köln

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Köln

Köln, Tyskland
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Köln, Tyskland
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Köln, Nordrhein-Westfalen

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

262 kr. - 709 kr.

Alle biltyper

251 kr. - 1.055 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Köln, Nordrhein-Westfalen er i november når priserne er 262 kr. per dag i gennemsnit. 262 kr. per dag er 36% lavere end den gennemsnitlige årspris på 407 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Köln. Mens november nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Köln, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Köln, Nordrhein-Westfalen er i august når priserne er 236 kr. per dag i gennemsnit. 236 kr. per dag er 53% lavere end den gennemsnitlige årspris på 505 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Köln. Mens august nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Köln, er oktober den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i oktober på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Köln Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Köln, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,2

Comfort

7,5

Samlet

7,5

Afhentning/aflevering

7,2

Value

7,2

Information om Sixt udlejningsbiler i Köln

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Köln skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Köln. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, Sixt har 1 lokation i Lufthavn: Köln/Bonn som som er beliggende på Kennedystr./Mietwagenzentrum.

Overvej Cabriolet udlejningsbiler fra Sixt hvis du har brug for en udlejningsbil i Köln i januar. Når du lejer Cabriolet biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 594 kr. per dag og helt ned til 80 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraSixt—Cabriolet bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Den billigste type bil Sixt tilbyder i Köln er Cabriolet til 594 kr. i gennemsnit per dag. 594 kr. per dag er 29% billigere end den dyreste bil tilgængelig hos Sixt, så du ender med at spare nogle penge ved at vælge billigere model. 53% af momondo-brugere som har lejet en bil i Köln fra Sixt valgte Cabriolet, ofte grundet besparelsen.

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 9 lokationer i Köln. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Köln er placeret på Marzellenstr. 13-17.I løbet af de sidste 12 måneder har 46% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Köln endt med at leje deres bil fra Marzellenstr. 13-17 lokationen.


Sixt udlejningsbiler i Nordrhein-Westfalen

Lej en bil fra Sixt i andre byer hele vejen igennem Nordrhein-Westfalen som Düsseldorf og Dortmund

Sixt biler i andre byer i Tyskland

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Tyskland, som München, Hamborg, og Berlin

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Köln

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Köln biludlejningsfirmaer