Udlejningsbiler fra Sixt i Leipzig

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Leipzig

Leipzig, Tyskland
13. dec. — 20. dec.
Leipzig, Tyskland
ons. 13.12
Middag
ons. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Leipzig Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Leipzig, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,3

Comfort

7,3

Samlet

7,3

Afhentning/aflevering

6,6

Value

6,0

Information om Sixt udlejningsbiler i Leipzig

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Leipzig koste i januar?

Billeje i Leipzig i januar fra Sixt vil koste 281 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 281 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra Sixt i en uge i Leipzig, kan du forvente priser omkring 1.966 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Har Sixt en lokation i Leipzig/Halle Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Sixt i Leipzig/Halle Lufthavn (Terminalring 11/Terminal B).

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Leipzig i januar?

Lille mellemklasse udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Sixt i Leipzig i januar måned. I gennemsnit koster Lille mellemklasse udlejningsbiler fra Sixt 281 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 281 kr. per dag i januar.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Leipzig?

Käthe-Kollwitz-Str. 16-18 er den mest populære Sixt biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Leipzig. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 72% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sixt valgt at leje fra Käthe-Kollwitz-Str. 16-18 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Leipzig?

Priser for biler i Leipzig blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Leipzig?

Fra december 2023 er der 67 udbydere at vælge mellem for biler i Leipzig.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Leipzig?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Leipzig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Leipzig?

Alle førere, der lejer en bil i Leipzig, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Leipzig på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.