Udlejningsbiler fra Sunnycars i Costa Calma

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Costa Calma

Costa Calma, Fuerteventura, Spanien
2. okt. — 9. okt.
Samme aflevering
Costa Calma, Fuerteventura, Spanien
man. 2.10
Middag
man. 9.10
Middag
Chaufførens alder:

Costa Calma Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Costa Calma, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

4 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Costa Calma

Hvor mange Sunnycars biludlejningslokationer er der i Costa Calma?

Avda. Jahn Reisen er den mest populære Sunnycars biludlejningslokation ud af de 4 lokationer de har i Costa Calma. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 64% af dem der valgte en udlejningsbil fra Sunnycars valgt at leje fra Avda. Jahn Reisen lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Costa Calma?

Priser for biler i Costa Calma opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Costa Calma?

Fra september 2023 er der 10 udbydere at vælge mellem for biler i Costa Calma.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Costa Calma?

Blandt forskellige lande, herunder Costa Calma, er lavalderen for bilister forskellig. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du gennemser politiken fra det udlejningsfirma, du overvejer, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Costa Calma?

Alle førere, der lejer en bil i Costa Calma, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Costa Calma på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.