Rejseguide til Bari

Oplev det bedste af Bari, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Bari

Valutaeuro
Befolkning277.387
SprogItaliensk

Hvornår er det bedst at tage til Bari?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

1.892 kr. - 5.536 kr.

Temperatur

9 - 24 °C

Nedbør

27 - 65 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Bari i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 24 °C og maksimum kan komme op på 28 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 5 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Bari i oktober, hvor nedbøren er på omkring 65 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt juli, hvor der i gennemsnit kun falder 27 mm regn.


Ofte stillede spørgsmål

De anbefalede lufthavne ved rejser til Bari er Lufthavn: Bari Palese, Lufthavn: Brundisium Papola Casale og Lufthavn: Foggia Gino Lisa.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Bari i juli, hvor det bliver op til 24 °C med maksimumtemperaturer på op til 28 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 9 °C, som kan falde helt ned til 5 °C.

Oktober plejer at være den mest regnfulde måned på året i Bari, hvor nedbøren er på omkring 65 mm.

Ja, du kan leje en bil i Bari for omkring 315 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Triggiano, Valenzano og Modugno er steder, du kan besøge på en rejse til Bari.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Bari