Rejseguide til Brighton

Oplev det bedste af Brighton, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Brighton

Valutabritisk pund
Befolkning139.001
SprogEngelsk

Oplevelser i Brighton

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Brighton

Hvornår er det bedst at tage til Brighton?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

2.599 kr. - 10.393 kr.

Temperatur

4 - 19 °C

Nedbør

45 - 86 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Brighton i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 19 °C og maksimum kan komme op på 24 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 2 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Brighton i oktober, hvor nedbøren er på omkring 86 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt februar, hvor der i gennemsnit kun falder 45 mm regn.


Ofte stillede spørgsmål

De anbefalede lufthavne ved rejser til Brighton er Lufthavn: London Heathrow, Lufthavn: London Gatwick og Lufthavn: London City.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Brighton i juli, hvor det bliver op til 19 °C med maksimumtemperaturer på op til 24 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 4 °C, som kan falde helt ned til 2 °C.

Oktober plejer at være den mest regnfulde måned på året i Brighton, hvor nedbøren er på omkring 86 mm.

Ja, du kan leje en bil i Brighton for omkring 441 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Hove, Woodingdean og Rottingdean er steder, du kan besøge på en rejse til Brighton.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Brighton