Rejseguide til Mexico City

Oplev det bedste af Mexico City, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Mexico City

Valutamexicansk peso
Befolkning12,29 millioner
SprogSpansk

Oplevelser i Mexico City

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Mexico City

Hvornår er det bedst at tage til Mexico City?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

6.152 kr. - 10.072 kr.

Temperatur

13 - 19 °C

Nedbør

0 - 120 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Mexico City i maj, hvor gennemsnitstemperaturen er 19 °C og maksimum kan komme op på 26 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 7 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Mexico City i juli, hvor nedbøren er på omkring 120 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt januar, hvor der i gennemsnit kun falder 0 mm regn.


Overnatning i Mexico City

Find de bedste hoteller, ferieboliger og hostels til dit ophold

Ofte stillede spørgsmål

Folk kan godt lide at bo i Tlalpan, Cuajimalpa de Morelos eller Álvaro Obregón, når de er i Mexico City. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Benito Juárez eller Magdalena Contreras.

De anbefalede lufthavne ved rejser til Mexico City er Lufthavn: Mexico City Benito Juárez Intl, Lufthavn: Mexico City Toluca Intl og Lufthavn: Puebla Huejotzingo.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Mexico City i maj, hvor det bliver op til 19 °C med maksimumtemperaturer på op til 26 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 13 °C, som kan falde helt ned til 7 °C.

Juli plejer at være den mest regnfulde måned på året i Mexico City, hvor nedbøren er på omkring 120 mm.

Besøgende opholder sig normalt 71 dage i Mexico City i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Ja, du kan leje en bil i Mexico City for omkring 163 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Mexico City