Rejseguide til Tampere

Oplev det bedste af Tampere, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Tampere

Valutaeuro
Befolkning202.687
SprogFinsk, Svensk

Insidertips om Tampere

De bedste artikler med oplysninger om Tampere skrevet af vores rejseeksperter

Hvornår er det bedst at tage til Tampere?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

3.031 kr. - 6.356 kr.

Temperatur

-7 - 17 °C

Nedbør

20 - 70 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Tampere i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 17 °C og maksimum kan komme op på 22 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til -10 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Tampere i august, hvor nedbøren er på omkring 70 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt marts, hvor der i gennemsnit kun falder 20 mm regn.


Ofte stillede spørgsmål

De anbefalede lufthavne ved rejser til Tampere er Lufthavn: Helsinki Vantaa, Lufthavn: Tampere Pirkkala og Lufthavn: Turku.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Tampere i juli, hvor det bliver op til 17 °C med maksimumtemperaturer på op til 22 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring -7 °C, som kan falde helt ned til -10 °C.

August plejer at være den mest regnfulde måned på året i Tampere, hvor nedbøren er på omkring 70 mm.

Ja, du kan leje en bil i Tampere for omkring 418 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tampere