Find billige flybilletter til Catarman, Northern Samar

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
tir 3.8
tir 10.8

Notifikation om rejserestriktioner

Udbruddet af COVID-19 (coronavirus) kan have påvirket rejser til Catarman, Northern Samar. De nuværende restriktioner til Catarman, Northern Samar er baseret på Filippinerne rejserestriktioner.
Se nuværende rejserestriktioner for Filippinerne

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Catarman, Northern Samar

Find de billigste fly til disse Catarman, Northern Samar-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Tacloban City

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Catarman

København (CPH) til Tacloban City (TAC)

Fly til Catarman ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Tacloban City D.Z. Romualdez, hvor den gennemsnitlige pris er 4.929 kr.


Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Catarman, Northern Samar?

  • Findes der nogen alternative lufthavne i nærheden af Catarman, Northern Samar?

    Det er muligt at finde en anden og muligvis billigere lufthavn i nærheden af Catarman, Northern Samar. Hvis du har planer om at flyve til Catarman, Northern Samar, kan du overveje at bestille flyrejse til Lufthavn: Calbayog City (47 km fra Catarman, Northern Samar centrum).

  • Findes der en billigere måde at flyve til Catarman, Northern Samar på?

    Den billigste lufthavn i nærheden af Catarman, Northern Samar er normalt Lufthavn: Catarman National med en gennemsnitspris på 5.627 kr./person. Disse priser varierer, afhængigt af hvor de rejsende kommer fra. De foreslås, at rejsende, der gerne vil spare penge, kigger på momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.


Hvad er de nuværende rejserestriktioner for Catarman, Northern Samar?

På nuværende tidspunkt inkluderer Filippinerne rejserestriktioner rejser til Catarman, Northern Samar. Indrejserestriktioner

Filippinernes grænser er kun åbne for hjemvendte filippinske statsborgere og deres ægtefæller og børn, indiske statsborgere med midlertidig opholdstilladelse, kinesiske statsborgere med permanent opholdstilladelse, som er ægtefæller til filippinske statsborgere og udenlandske statsborgere med visse visumkategorier. Fra den 15. januar vil rejsende fra følgende lande ikke få adgang til Filippinerne: Australien, Østrig, Brasilien, Canada, Danmark, Finland, Frankrig, Tyskland, Hongkong, Island, Indien, Irland, Italien, Israel, Japan, Jordan, Libanon, Nederlandene, Norge, Portugal, Singapore, Sydafrika, Sydkorea, Spanien, Sverige, Schweiz, USA og Storbritannien. Ikke-filippinske statsborgere, der flyver via et af de lande, der er omfattet af forbuddet, mens de er på vej til Filippinerne, bør have tilladelse til at rejse ind i Filippinerne, forudsat at de kan dokumentere, at de ikke har forladt transitlufthavnen i det pågældende land, og at de ikke har fået indrejsetilladelse fra immigrationsmyndighederne i det pågældende land. Fra den 7. december kan følgende adgangsrettigheder til Filippinerne tillades i henhold til Republik-loven 6768: Udenlandske filippinske statsborgeres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger og tidligere filippinske statsborgere, herunder deres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger.

Indrejsekrav

Udenlandske statsborgere, der ønsker indrejse i Filippinerne, skal være i besiddelse af visum i følgende kategorier, ellers risikerer de at blive afvist i indrejsehavnen: -et visum udstedt af en ikke-indvandrer i henhold til § 13 i immigrationsloven (Section 13-serievisum: / a,b,c,d,e,g) - personer, der har opnået status som bosiddende i henhold til republikkens lov 7919 eller loven om social integration af udlændinge (RA 7919-visum) - personer, der har benyttet sig af bekendtgørelse 324 eller fremmedlegionaliseringsprogram (EO 324 visa) -indenlandske udenlandske statsborgere (indfødt-visa). Fra den 7. december kan udenlandske filippinske statsborgeres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger, og tidligere filippinske statsborgere, herunder deres ægtefæller og børn, uanset alder, som rejser med den filippinske statsborger, få visumfri indrejse i henhold til den administrerende ordre 408, s. 1960. De skal have en forudindstillet karantænefacilitet og COVID-19-test på et laboratorium, der opererer i lufthavnen.

karantænekrav

Alle ankommende rejsende og flypersonale skal fremvise en udfyldt Case Investigation Formular ved ankomsten. De vil blive testet for coronavirus (COVID-19) og anbragt i karantæne for egen regning, mens resultaterne af testen afventes.

Alle andre oplysninger

Rejsende, der ankommer til Davao, skal have en helbredsgodkendelse med negativ coronavirus-resultat (COVID-19), udstedt inden for 72 timer før afrejse.

Hvis du planlægger rejser til Catarman, Northern Samar nu, anbefaler vi, at du holder dig opdateret på de seneste restriktioner og følger sikkerhedsanbefalingerne i det offentlige rum.

Kom i gang med at planlægge din rejse til Catarman, Northern Samar