Find billige flybilletter til Maun

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Maun

Find de billigste fly til disse Maun-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Maun

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Maun

København (CPH) til Maun (MUB)

Fly til Maun ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Maun, hvor den gennemsnitlige pris er 7.180 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL MAUN FRA KØBENHAVNjanuar23% billigereAt flyve fra København til Maun ​​koster i gennemsnit blot 5.558 kr. i januar
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL MAUN FRA KØBENHAVNdecember37% dyrereDet koster cirka 9.809 kr. at flyve til Maun ​​fra København i december
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL MAUN FRA KØBENHAVNnovember800% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Maun fra København i november end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Maun?

Den billigste måned at flyve til Maun fra Danmark er i januar. Flypriserne, som har en tendens til at ligge på omkring 5.558 kr., er ofte lavere på dette tidsrum, da det er i lavsæsonen. Hvis du ikke kan flyve til Maun i januar, så er marts den næstbedste mulighed. Flypriser fra Danmark til Maun i marts har en gennemsnitlig pris på omkring 5.565 kr..Kom i gang med at planlægge din rejse til Maun


Find billige flybilletter til andre byer i Botswana

Botswana er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

For at finde det fly, der passer bedst til dine behov, samler momondo en række fly fra en stor pulje af forskellige fly- og rejseselskaber. Du kan derefter bruge vores indblik og filtre til at finde og booke det rette fly til Maun.

Fly til Maun med fleksibel booking kan findes ved hjælp af søgeformularen ovenfor. Derefter skal du vælge fores særlige filter for fleksibel booking, som så udelukkende fremhæver de fly, som denne regel gælder for.

Når du har udført en søgning efter fly til Maun, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Maun, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Maun spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.