Find billige fly til Tainan

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 4.12
søn. 11.12

Tilbud fra mere end 900 forskellige rejsesites.

Indsigter og trends for flyrejser til Tainan

Få indsigter om din flyrejse til Tainan, så du kan lave den bedste rejseplan

Hvor lang tid tager det at flyve til Tainan?

Varigheden på flyrejsen fra Danmark til Tainan afhænger af, hvilke lufthavne du rejser fra og ankommer til, og om du har en mellemlanding eller ej. Hvis du flyver fra København Kastrup (en populær lufthavn i Danmark) til Kaohsiung Intl (den mest populære lufthavn i Tainan), så tager det 30t. 45min. i gennemsnit. Hvis du flyver fra Billund (en anden populær lufthavn i Danmark) til Kaohsiung Intl, er den gennemsnitlige rejsetid .

Ofte stillede spørgsmål om flyvning til Tainan

Det bedste tilbud, der er fundet på momondo i de seneste to uger, var et fly til Tainan fra Taipei for 452 kr.. Det er 93% billigere end de fleste flyrejsetilbud til Tainan. Hvis du gerne vil finde den billigste pris til Tainan fra dit område, kan du bruge momondos pristips fra lufthavn til lufthavn.

Rejsende, som flyver til Tainan, kan måske finde bedre priser til Lufthavn: Kaohsiung Intl (48 km fra Tainan centrum), Lufthavn: Magong City Makung (88 km fra Tainan centrum), Lufthavn: Taitung City (95 km fra Tainan centrum), Lufthavn: Ludao Green Island (133 km fra Tainan centrum) eller Lufthavn: Taichung City ChingChuanKang (146 km fra Tainan centrum), afhængigt af måned og afrejselufthavn.

Med en gennemsnitspris på 479 kr. pr. person er Lufthavn: Magong City Makung den billigste lufthavn at flyve til, hvis du planlægger en rejse til Tainan. Denne pris kan variere, afhængigt af hvor du flyver fra. momondos pristips fra lufthavn til lufthavn kan hjælpe brugerne med at finde de bedste priser.


Hvilke flyselskaber flyver til Tainan?

Her kan du se et udvalg af de mest populære og billigste flyselskaber for rejser til Tainan

Hvilke flyselskaber flyver til Tainan?

Ifølge vores data, er det mest populære flyselskab der flyver til Tainan fra Danmark, Cathay Pacific. Der kan være andre lufthavne afhængig af, hvor i Danmark du flyver fra.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Tainan


Find billige flybilletter til andre byer i Taiwan

Taiwan er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

momondo sammenligner alle dine flymuligheder på ét sted og giver dig mulighed for at filtrere dem, så du kan finde det perfekte fly til Tainan. momondo sparer dig for tid, og du kan spare penge på din rejse.

Ja. Alle fly til Tainan på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning via formularen på siden, giver momondo dig nyttige filtre og indblik. Vi kan vise dig de billigste dage og tidspunkter at flyve på samt filtreringsmuligheder, som kan hjælpe dig med at træffe et velovervejet valg, når du booker fly til Tainan.

Prisagenter på fly til Tainan er hurtige og nemme at oprette på momondo. Du skal bare udføre en søgning og vælge prisagentfunktionen. Så nemt er det.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.