Book fly med Albastar

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
søn. 1.10
søn. 8.10

Hurtige facts om Albastar

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Albastar

Billigste rute

564 kr.

Mest populære rute

CFU til MUC

Korteste flyvning

2t. 00min.

Længste flyvning

2t. 35min.
Den billigste rute, som Albastar flyver fra Duesseldorf Intl til Palma de Mallorca kan fås for 564 kr.
Flyvningen fra Korfu Ioannis Kapodistrias til München er i øjeblikket den mest populære rute med Albastar
Den hurtigste flyrute med Albastar varer 2t. 00min. fra Palma de Mallorca (PMI) til Friedrichshafen (FDH)
Den længste flyrute med Albastar tager 2t. 35min. fra Palma de Mallorca (PMI) til Hannover (HAJ)

Anmeldelser af Albastar

10,0
FantastiskBaseret på 2 verificerede gæsteanmeldelser
10,0Boarding
10,0Besætning
10,0Underholdning
10,0Mad
10,0Comfort


Oplysninger om flyvning med Albastar

Hvem kan benytte loyalitetsprogrammet hos Albastar?

Reservationer hos Albastar giver desværre ikke adgang til et loyalitetsprogram. Det lille flyselskab har ingen programmer hvor du som passager kan samle point. Hvis du vil spare penge på dit næste Albastar fly, kan du til gengæld tilmelde dig deres nyhedsbrev. Her får du, som en af de første, tilsendt tilbud og rabatter på kommende flyrejser i Europa eller Italien. Da flyselskabet har base i Milano, tilbyder de et bredt udvalg af italienske indenrigsafgange. Så skal du rejse rundt i Italien, er det smart at holde dig opdateret via deres nyhedsbrev.

Hvor meget bagage kan man medbringe hos Albastar?

Når du booker en plads på et Albastar fly, hører der en enkelt håndbagage med i billetten. Håndbagagen må ikke veje mere end 7 kg, og må ikke være større end 55 x 40 x 20 cm. Derudover må du medbringe en computertaske eller lille håndtaske. Din indcheckede bagage skal tilkøbes, og må ikke veje mere end 15 kg ved charterflyvninger eller 30 kg ved rutefly. Det er muligt at tilkøbe tungere bagage, dog må den aldrig overstige 32 kg. Hvis du er tilmeldt Albastars nyhedsbrev, får du sendt tilbud på flyrejser der kan indeholde indchecket bagage.

Kan man rejse med kæledyr hos Albastar?

Det er muligt at checke din hund eller kat ind, og have dem med i kabinen. Dette kræver dog, at du booker dit dyr ind hos Albastar inden afrejse. For at have din kat eller hund med i kabinen, skal den veje maksimalt 8 kg. Dit kæledyr skal kunne være i en passende transportkasse/taske der ikke er større end 45 x 35 x 25 cm. Hvis du rejser med en assistancehund, skal hunden have et synligt skilt under rejsen, og altid være i nærheden af dig som bærer ledsagerkort. Dette skal bookes mindst 48 timer inden afgang og bookes direkte med Albastar. Ingen andre dyr end katte og hunde er tilladt på flyet.

Flyver Albastar fra København Kastrup?

Du bliver nødt til at flyve fra Bergamo hvis du ønsker at flyve med Albastar, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Ryanair.

Hvad er de mest populære lufthavne som Albastar benytter?

Brundisium Papola Casale, Trapani Birgi, og Parma er de mest populære lufthavne Albastar bruger til rutineflyvninger året rundt.

Hvordan tjekker jeg flystatus for Albastar?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Albastar-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Albastars hjemmeside på albastar.es/en/ eller ringe til dem på +39 095 311 503 for opdateringer og flystatus.

Hvilken internationale flyvning er den billigste med Albastar?

Friedrichshafen til Palma de Mallorca og tilbage igen med 0 stop for 2.107 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med Albastar. Albastar tilbyder internationale enkeltrejser, hvoraf den billigste kun koster 564 kr. pr. billet. Flyvningen er fra Duesseldorf Intl til Palma de Mallorca og har 0 stop.


De mest populære lufthavne for Albastar

Find fly med Albastar til flyselskabets mest besøgte lufthavne over hele landet

Populære destinationer med Albastar

Find Albastar-fly i disse populære byer

Spor fly fra Albastar

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Albastar
ons. 9/27

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.