Book fly med European Air Charter

1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
tir. 26.9
tir. 3.10

Hurtige facts om European Air Charter

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for European Air Charter

Billigste rute

300 kr.

Mest populære rute

RMF til VIE

Korteste flyvning

2t. 15min.

Længste flyvning

5t. 20min.
Den billigste rute, som European Air Charter flyver fra Frankfurt Intl til Burgas kan fås for 300 kr.
Flyvningen fra Marsa Alam til Wien-Schwechat er i øjeblikket den mest populære rute med European Air Charter
Den hurtigste flyrute med European Air Charter varer 2t. 15min. fra Dresden (DRS) til Burgas (BOJ)
Den længste flyrute med European Air Charter tager 5t. 20min. fra Marsa Alam (RMF) til Düsseldorf (DUS)

Anmeldelser af European Air Charter

8,0
Meget godBaseret på 1 verificeret gæsteanmeldelse
8,0Comfort
8,0Boarding
8,0Mad
8,0Besætning
8,0Underholdning


Oplysninger om flyvning med European Air Charter

Hvilket loyalitetsprogram tilbyder Bulgarian Air Charter

Mange mennesker foretrækker at rejse med det samme selskab igen og igen, fordi det er trygt, og fordi det er rart at vide på forhånd, hvilken slags service, man kan forvente. Til det formål har mange flyselskaber fordelsprogrammer, så de kan knytte passagererne tættere til et enkelte selskab. Umiddelbart er der dog ikke noget loyalitetsprogram tilgængeligt hos Bulgarian Air Charter, men det er altid en god idé, når du booker din rejse med et Bulgarian Air Charter fly, at spørge selskabet, hvilke muligheder der er for at få ekstra services eller rabatter, hvis du flyver med dem jævnligt. De fleste flyselskaber er glade for passagerer, der vender tilbage gang efter gang, så det kan sagtens tænkes, der er bid, selv om det ikke er noget, de reklamerer højlydt med.

Hvor meget håndbagage tillader Bulgarian Air Charter

Bulgarian Air Charter fly tillader, at du medbringer håndbagage på deres flyvninger, men den præcise størrelse og vægt af din kabinebagage afhænger af hvilken type fly, du rejser med, så de nøjagtige data vil fremgå af din bekræftelse fra flyselskabet på rejsen. Ud over flytypen, kan det også afhænge af din rejses længde, og det vil ofte også være forskelligt alt efter, hvilken type billet du har købt. Der kan være forskel i den tilladte håndbagage alt efter, om du har tilkøbt mere bagage med din billet eller ej.

Kan jeg flyve med et kæledyr med Bulgarian Air Charter

Med din Bulgarian Air Charter reservation kan du medbringe kæledyr på rejsen, hvis du i øvrigt sørger for at leve op til krav om dokumentation for sundhed og for eventuel karambolage med toldmyndighederne. I kabinen er det kun tilladt at have enten katte eller hunde, der vejer op til 8 kg. De skal være i en speciel boks, som kan indkøbes i dyreforretninger, og som er beregnet til flyrejser, så der for eksempel ikke er gener for øvrige passagerer, når dyret skal besørge.

Hvordan tjekker jeg flystatus for European Air Charter?

Vores flytracker er den hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst European Air Charter-fly. Klik blot på knappen Spor fly efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge European Air Charters hjemmeside på euaircharter.com eller ringe til dem på +359 2 978 7676 for opdateringer og flystatus.

Hvilken internationale flyvning er den billigste med European Air Charter?

Graz-Thalerhof til Heraklion N. Kazantzakis Apt. og tilbage igen med 0 stop for 1.945 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med European Air Charter. European Air Charter tilbyder internationale enkeltrejser, hvoraf den billigste kun koster 300 kr. pr. billet. Flyvningen er fra Frankfurt Intl til Burgas og har 0 stop.


Spor fly fra European Air Charter

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for European Air Charter
tor. 9/21

Spar penge, når du booker flyrejse med momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.