Book fly med Flybe

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Anmeldelser af Flybe

0,0
NeutraleBaseret på 0 verificerede gæsteanmeldelser

Sortér efter:
Dato

Oplysninger om flyvning med Flybe

Flybe luftfartsselskab har et loyalitetsprogram, hvor du kan optjene point, som du senere kan bruge, når du skal bestille andre Flybe flyrejser eller f.eks. lave Flybe reservationer. Du skal først tilmelde dig loyalitetsprogrammet for at kunne få Flybe flyrejser med rabatter og andre fordele. Brug dit medlemskort når du booker Flybe flyrejser for at få rabat, eller hvis du gerne vil udnytte de andre medlemsfordele. Jo mere du bruger dit kort, jo flere point optjener du og jo bedre fordele for du. Herunder at for eksempel kunne opgradere din billet, få flere kg med i flyveren, og hurtigere og nemmere check ind. Brug altid dit kort, så du er sikker på at dine point bliver noteret og du kan se hvilke steder du kan opnå rabatter, f.eks. på hoteller og billeje.

Når du rejser med Flybe luftfartsselskab, må du have 10 kg med som håndbagage og 23 kg som skal checkes ind, hvis du flyver på en almindelig standardbillet. Flyver du på en All In billet må du have to kufferter af 23 kg med. Det anbefales at du ikke checker værdifulde genstande ind, men i stedet har dem i din håndbagage. Har du brug for ekstra kg, anbefales det at du køber dem før afrejse og ikke i check-ind, da det der vil blive dyrere. Vær opmærksom på at din kuffert ikke overstiger vægt krav og mål, ellers kan du risikere at skulle betale et ekstra gebyr. Rejser du med bagage som en rullestol, bryllupskjole, kage eller med en brudepigekjole, er de ikke medregnet i dine kg. Det er en ekstra service fra selskabets side.

Du må gerne have kæledyr med når du rejser med Flybe luftfartsselskab, forudsat at du har et godkendt certifikat fra en dyrlæge og en godkendt transportkasse. Det er dog ikke muligt at have dit kæledyr med dig op i kabinen uanset hvor lille kæledyret er, og dit kæledyr vil blive fragtet forsvarligt i lastrummet, så sørg for at tage dette med i dine overvejelser. Det er altid en god ide at snakke med flyselskabet om at du tager dit kæledyr med, før du står i lufthavnen, hvis nu der skulle være nogle ændringer i deres regler for kæledyr på Flybe flyvninger.

Du bliver nødt til at flyve fra Amsterdam Schiphol hvis du ønsker at flyve med Flybe, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Air France.

Birmingham, Leeds Bradford, og Belfast City er de mest populære lufthavne Flybe bruger til rutineflyvninger året rundt.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Flybe-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Flybes hjemmeside på flybe.com eller ringe til dem på +44 (0)207 308 0812 for opdateringer og flystatus.


Flysporing for Flybe

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Flybe
fre. 6/24