Book fly med Nordwind Airlines

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

Anmeldelser af Nordwind Airlines

4,9
MiddelmådigBaseret på 2 verificerede gæsteanmeldelser
4,9Boarding
4,9Samlet
7,9Comfort
1,9Underholdning
1,9Mad
7,9Besætning

Sortér efter:
Dato

Oplysninger om flyvning med Nordwind Airlines

Du bliver nødt til at flyve fra Kaliningrad hvis du ønsker at flyve med Nordwind Airlines, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Smartavia.

Moskva-Sjeremetevo, Adler/Sochi, og Sankt Petersborg Pulkovo Intle er de mest populære lufthavne Nordwind Airlines bruger til rutineflyvninger året rundt.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Nordwind Airlines-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Nordwind Airliness hjemmeside på nordwindairlines.ru eller ringe til dem på +7 495 730 50 80 for opdateringer og flystatus.

AT flyve med Nordwind Airlines kommer med nogle restriktioner, når det kommer til bagagestørrelse. Vælger du at medbringe en kuffert, skal den være 203 cm eller mindre. Håndbagage skal være 55x40x20 cm eller mindre, og en personlig ejendel indenfor 40x30x20 cm.


Flysporing for Nordwind Airlines

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Nordwind Airlines
fre. 6/24