Udlejningsbiler fra Budget i Dakar

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Dakar

Dakar, Senegal
5. dec. — 12. dec.
Dakar, Senegal
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Dakar Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Dakar, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

4 kontorer

Information om Budget udlejningsbiler i Dakar

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Dakar?

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Dakar. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dakar?

Priser for biler i Dakar opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dakar?

Der er 21 udbydere for biler i Dakar fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dakar?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Dakar. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dakar?

Alle førere, der lejer en bil i Dakar, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dakar på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.