Udlejningsbiler fra Budget i Indianapolis

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Indianapolis

Indianapolis, IN, USA
6. dec. — 13. dec.
Samme aflevering
Indianapolis, IN, USA
tir. 6.12
Middag
tir. 13.12
Middag
Chaufførens alder:

Indianapolis Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Indianapolis, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

9 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

7,4

Samlet

7,1

Afhentning/aflevering

7,1

Value

7,1

Information om Budget udlejningsbiler i Indianapolis

Alle Budget biludlejningslokationer i Indianapolis tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

Budget har 1 lokation i Lufthavn: Indianapolis Intl. Du vil finde Budget beliggende på 7800 Col H Weir Cook Memorial.

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Budget i Indianapolis. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Budget for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Overvej Varevogn til passagerer udlejningsbiler fra Budget hvis du har brug for en udlejningsbil i Indianapolis i december. Når du lejer Varevogn til passagerer biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 1.068 kr. per dag og helt ned til 1.068 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraBudget—Varevogn til passagerer bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

I Indianapolis har Budget 9 lokationer. 7800 Col H Weir Cook Memorial er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 36% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Indianapolis fra Budget, 7800 Col H Weir Cook Memorial lokationen.