Lej en bil i Salamanca, Spanien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Salamanca, Spanien

Salamanca, Salamanca (provins), Spanien
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Salamanca, Salamanca (provins), Spanien
man. 4.10
Middag
man. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Salamanca

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Salamanca, Spanien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

9,4

Comfort

9,0

Samlet

8,7

Afhentning/aflevering

8,1

Valuta for pengerne

8,7
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Salamanca, Spanien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Valladolids biludlejningsdisk

Biludlejning i Salamanca

Indtil videre har der i september været 4 søgninger på biludlejning i Salamanca på momondo.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Salamanca for at reducere spredningen af COVID-19?

Enterprise er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Salamanca som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Salamanca. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Salamanca, Spanien?

Hastighedsbegrænsningen i Salamanca er 50 km/t. med mindre det er skiltet anderledes. Salamanca har også en hastighedsbegrænsning i forstaderne på 100 km/t., som bliver hårdt håndhævet. Hvis du befinder dig selv på en motorvej i Salamanca, så vær opmærksom på hastighedsbegrænsningen på 120 km/t..

Hvilken bil er der flest, som lejer in Salamanca?

En Fiat 500 er den mest populære bil at leje in Salamanca ifølge vores data. Vores brugere har fundet lejepriser på Fiat 500 på helt ned til 48 kr./dag in Salamanca, selvom du i gennemsnit bør forvente, at priserne ligger omkring 217 kr./dag. En anden populær bil at leje in Salamanca er en Hyundai Accent, der i gennemsnit koster 235 kr./dag, og hvor du kan finde tilbud på helt ned til 47 kr./dag.

Hvordan er vejret i Salamanca, Spanien i september?

Dem, der er på udkig efter en udlejningsbil i Salamanca i september måned, bør forvente temperaturer på omkring 17 °C og ca. 30 mm nedbør. Disse oplysninger kan være nyttige, når man skal vælge, hvilken bil man gerne vil leje.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

I betragtning af, at temperaturerne i Salamanca typisk er høje i løbet af september, og sandsynligheden for regn er relativt lav, foreslår momondo at leje en cabriolet, så du kan nyde det fantastiske vejr.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Salamanca