Udlejningsbiler fra Budget i Quebec

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Quebec

Quebec, QC, Canada
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Quebec, QC, Canada
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Quebec Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Quebec, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,2

Comfort

9,2

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

9,0

Value

9,5

Information om Budget udlejningsbiler i Quebec

Budget udlejningslokationer i Quebec er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Budget er engageret i at bremse smitten i Quebec:
• Udlevering af engangshandsker og håndsprit
• Papirløse udlejningskontrakter (tilgængelig de fleste stedet)
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Grundig oplæring af personalet

I september, kan du forvente at betale 540 kr. i gennemsnit per dag for at leje en bil fra Budget i Quebec. Den billigste pris vores brugere fandt for en udlejningsbil i Quebec fra Budget var 332 kr. per dag. Hvis du har brug for en udlejningsbil i mere end bare et par dage, koster en hel uges Budget billeje i Quebec i gennemsnit 3.778 kr. i september. Husk at disse tilbud er baseret på sidste års priser, men du kan være heldig at finde lignende priser afhængigt af hvornår du reserverer og hvilken type bil du lejer.

Budget har 1 lokation i Lufthavn: Quebec. Du vil finde Budget beliggende på 507 Rue Principale Suite 121.

Ja, Budget i Quebec tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Overvej Stor udlejningsbiler fra Budget hvis du har brug for en udlejningsbil i Quebec i september. Når du lejer Stor biler i september, kan du forvente gennemsnitspriser på 500 kr. per dag og helt ned til 500 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraBudget—Stor bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

I Quebec har Budget 6 lokationer. 7115 Boulevard Wilfrid Hamel er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 36% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Quebec fra Budget, 7115 Boulevard Wilfrid Hamel lokationen.


Budget udlejningsbiler i Quebec

Lej en bil fra Budget i en anden by i Quebec

Budget biler i andre byer i Canada

Find Budget tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Canada, som Toronto og Calgary