Udlejningsbiler fra Budget i Quebec

Find og sammenlign gode tilbud på Budget udlejningsbiler i Quebec

Quebec, QC, Canada
3. dec. — 10. dec.
Quebec, QC, Canada
søn. 3.12
Middag
søn. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Quebec Budget lokationer

Herunder kan du finde information om alle Budget biludlejningssteder i Quebec, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Budget

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

8,3

Comfort

8,8

Samlet

8,6

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,4

Information om Budget udlejningsbiler i Quebec

Har Budget en lokation i Quebec Lufthavn?

Budget har 1 lokation i Quebec Lufthavn. Du vil finde Budget beliggende på 507 Rue Principale Suite 121.

Tilbyder Budget gratis afbestilling af lejebiler i Quebec?

Ja, Budget i Quebec tilbyder gratis afbestilling af billeje. Vi anbefaler dog, at du ringer til Budget, hvis du ønsker at afbestille i sidste øjeblik, da dette nogle gange kan medføre et gebyr. På fanen med udlejningssteder kan du her finde en liste over telefonnumre til Budget.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Budget når man er i Quebec i december?

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra Budget hvis du har brug for en udlejningsbil i Quebec i december. Når du lejer Stor mellemklasse biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 1.079 kr. per dag og helt ned til 1.079 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraBudget—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvor mange Budget biludlejningslokationer er der i Quebec?

I Quebec har Budget 6 lokationer. 507 Rue Principale Suite 121 er adressen på udlejningsfirmaets mest populære lokation (baseret på vores brugerdata).I de sidste 12 måneder brugte 42% af momondo-brugere, som reserverede en udlejningsbil i Quebec fra Budget, 507 Rue Principale Suite 121 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Quebec?

Priser for biler i Quebec opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Quebec?

Fra november 2023 er der 55 udbydere at vælge mellem for biler i Quebec.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Quebec?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Quebec. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Quebec?

Alle førere, der lejer en bil i Quebec, skal fremvise et gyldigt kørekort. Et internationalt kørekort er påkrævet, hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen. Har du ikke et internationalt kørekort, så kan du risikere en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler altid, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Quebec på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.