Udlejningsbiler fra Enterprise Rent-A-Car i Pasadena

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Pasadena

Pasadena, CA, USA
4. dec. — 11. dec.
Pasadena, CA, USA
man. 4.12
Middag
man. 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Pasadena Enterprise Rent-A-Car lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise Rent-A-Car biludlejningssteder i Pasadena, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Enterprise Rent-A-Car

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,2

Comfort

9,4

Samlet

9,3

Afhentning/aflevering

8,8

Value

8,9

Information om Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Pasadena

Har Enterprise Rent-A-Car en lokation i Burbank Bob Hope Lufthavn?

Ja, Enterprise Rent-A-Car har 1 lokation i Burbank Bob Hope Lufthavn som som er beliggende på 2501 N Hollywood Way Suite 8.

Tilbyder Enterprise Rent-A-Car gratis afbestilling af lejebiler i Pasadena?

Ja, Enterprise Rent-A-Car tilbyder gratis afbestilling af lejebiler i Pasadena. Der kan dog være et afbestillingsgebyr forbundet til afbestillinger, der sker i sidste øjeblik. Hvis du er specifikke spørgsmål til afbestillingsreglerne, kan du ringe til Enterprise Rent-A-Car på et af deres udlejningssteder i Pasadena. Klik her for at se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder.

Hvor mange Enterprise Rent-A-Car biludlejningslokationer er der i Pasadena?

Enterprise Rent-A-Car opererer på nuværende tidspunkt fra 5 lokationer i Pasadena. Den mest populære biludlejningslokation Enterprise Rent-A-Car har i Pasadena er placeret på 665 Lincoln Ave.I løbet af de sidste 12 måneder har 56% af vores brugere, der søgte efter Enterprise Rent-A-Car udlejningsbiler i Pasadena endt med at leje deres bil fra 665 Lincoln Ave lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Pasadena?

Priser for biler i Pasadena opdateres hver dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Pasadena?

Fra november 2023 er der 15 udbydere at vælge mellem for biler i Pasadena.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Pasadena?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Pasadena. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Pasadena?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Pasadena. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Pasadena på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.