Udlejningsbiler fra Enterprise i Santa Rosa

Find og sammenlign gode tilbud på Enterprise udlejningsbiler i Santa Rosa

Santa Rosa, CA, USA
27. aug. — 3. sep.
Samme aflevering
Santa Rosa, CA, USA
lør. 27.8
Middag
lør. 3.9
Middag
Chaufførens alder:

Santa Rosa Enterprise lokationer

Herunder kan du finde information om alle Enterprise biludlejningssteder i Santa Rosa, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Rengøring

4,6

Comfort

5,3

Samlet

4,8

Afhentning/aflevering

4,6

Value

3,9

Information om Enterprise udlejningsbiler i Santa Rosa

Enterprise udlejningslokationer i Santa Rosa er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Enterprise er engageret i at bremse smitten i Santa Rosa:
• Udlejning direkte på vejen for at opretholde social afstand
• Begrænset antal passagerer på shuttlebusser
• Forbedret rengøring af shuttlebusser
• Løfte om fuld rengøring
• Grundig oplæring af personalet

I øjeblikket Enterprise har 1 lokation i Lufthavn: Santa Rosa Sonoma County:
2200 Airport Blvd.

Enterprise tilbyder gratis afbestilling af billeje i Santa Rosa (men der kan dog være gebyr for afbestilling i sidste øjeblik). Du kan ringe til Enterprise, hvis du vil høre mere om deres regler. Klik her, og vælg derefter fanen med udlejningssteder for at se en liste over telefonnumre til Enterprise.

Den mest populære type af bil at leje fra Enterprise i Santa Rosa i september er Stor mellemklasse udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 724 kr. per dag for Stor mellemklasse udlejningsbiler i september, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 724 kr. per dag.

Der er 4 biludlejningslokationer i Santa Rosa som Enterprise ejer. Deres 2200 Airport Blvd, Santa Rosa lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 51% af de brugere der lejede en bil fraEnterprise i Santa Rosa valgt at hente den på 2200 Airport Blvd.


Enterprise biler i andre byer i USA

Find Enterprise tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i USA, som New York, Boston, og Las Vegas