Udlejningsbiler fra GRS i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på GRS udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
5. dec. — 12. dec.
Istanbul, Tyrkiet
tir. 5.12
Middag
tir. 12.12
Middag
Chaufførens alder:

Istanbul GRS lokationer

Herunder kan du finde information om alle GRS biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GRS

5 kontorer

Information om GRS udlejningsbiler i Istanbul

Hvor meget vil en udlejningsbil fra GRS i Istanbul koste i december?

Billeje i Istanbul i december fra GRS vil koste 247 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 218 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra GRS i en uge i Istanbul, kan du forvente priser omkring 1.730 kr. i december måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Hvad er den mest populære bil at leje fra GRS når man er i Istanbul i december?

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra GRS hvis du har brug for en udlejningsbil i Istanbul i december. Når du lejer Stor mellemklasse biler i december, kan du forvente gennemsnitspriser på 232 kr. per dag og helt ned til 147 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraGRS—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvad er den billigste type bil at leje fra GRS i Istanbul?

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra GRS, så burde du overveje at leje en Stor mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Istanbul. At leje en Stor mellemklasse fra GRS koster i gennemsnit 232 kr. per dag, hvilket er 15% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 71% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse fra GRS for at spare penge på deres rejse til Istanbul.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Istanbul?

Priser for biler i Istanbul blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Istanbul?

Der er 487 udbydere for biler i Istanbul fra november 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Istanbul?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Istanbul. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Istanbul?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Istanbul. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Istanbul på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.