Udlejningsbiler fra GRS i Istanbul

Find og sammenlign gode tilbud på GRS udlejningsbiler i Istanbul

Istanbul, Tyrkiet
9. dec. — 16. dec.
Samme aflevering
Istanbul, Tyrkiet
fre. 9.12
Middag
fre. 16.12
Middag
Chaufførens alder:

Istanbul GRS lokationer

Herunder kan du finde information om alle GRS biludlejningssteder i Istanbul, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

GRS

5 kontorer

Information om GRS udlejningsbiler i Istanbul

GRS ønsker at deres kunder og personale i Istanbul skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har GRS indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Istanbul. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Billeje i Istanbul i januar fra GRS vil koste 258 kr. per dag i gennemsnit. Vores brugere har dog fundet spiser helt ned til 228 kr. per dag. Hvis du har brug for at leje en bil fra GRS i en uge i Istanbul, kan du forvente priser omkring 1.804 kr. i januar måned. Disse priser er alle baseret på sidste års biludlejningspriser, men du kan være heldig at finde lignende tilbud på momondo.

Overvej Stor mellemklasse udlejningsbiler fra GRS hvis du har brug for en udlejningsbil i Istanbul i januar. Når du lejer Stor mellemklasse biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 242 kr. per dag og helt ned til 153 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraGRS—Stor mellemklasse bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hvis du ønsker at spare penge på din udlejningsbil fra GRS, så burde du overveje at leje en Stor mellemklasse, den billigste type af bil udlejningsfirmaet har tilgængelig i Istanbul. At leje en Stor mellemklasse fra GRS koster i gennemsnit 242 kr. per dag, hvilket er 15% billigere end deres dyreste bil. Det seneste år har 71% af vores brugere valgt at leje en Stor mellemklasse fra GRS for at spare penge på deres rejse til Istanbul.