Udlejningsbiler fra Hertz i Dakar

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Dakar

Dakar, Senegal
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Dakar, Senegal
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

Dakar Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Dakar, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Hertz

6 kontorer
Oversigt

Rengøring

2,0

Comfort

2,0

Samlet

2,0

Afhentning/aflevering

2,0

Value

2,0

Information om Hertz udlejningsbiler i Dakar

Alle Hertz biludlejningslokationer i Dakar tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja, du kan gratis afbestille din reservation af en lejebil hos Hertz i Dakar. Hvis du afbestiller lejebilen lige inden det planlagte afhentningstidspunkt, kan det dog medføre et gebyr. Sørg for at ringe til Hertz for at forhøre dig om de specifikke afbestillingsregler. Du kan se en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder ved at klikke her.

Overvej Economy udlejningsbiler fra Hertz hvis du har brug for en udlejningsbil i Dakar i januar. Når du lejer Economy biler i januar, kan du forvente gennemsnitspriser på 201 kr. per dag og helt ned til 201 kr. per dag. Husk at der også er andre typer af udlejningsbiler tilgængelige fraHertz—Economy bilerne er blot de mest populære blandt vores brugere på denne tid af året.

Hertz har 6 biludlejningslokationer i Dakar. Deres 107 Rue Joseph Gomis lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 41% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Hertz i Dakar, valgt at leje deres bil fra Hertz lokationen på 107 Rue Joseph Gomis.