Udlejningsbiler fra Hertz i Memphis

Find og sammenlign gode tilbud på Hertz udlejningsbiler i Memphis

Memphis, TN, USA
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Memphis, TN, USA
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Memphis Hertz lokationer

Herunder kan du finde information om alle Hertz biludlejningssteder i Memphis, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
5 kontorer
Oversigt

Rengøring

5,2

Comfort

5,8

Samlet

4,7

Afhentning/aflevering

4,7

Value

4,8

Information om Hertz udlejningsbiler i Memphis

Alle Hertz biludlejningslokationer i Memphis tager ekstra forholdsregler for at sikre kundesikkerhed under COVID-19. Ekstra sundheds- og sikkerhedsforanstaltninger inkluderer forbedrede rengøringsmetoder i både udlejningsbiler og udlejningskontorer, samt følgende politikker:
• Mærkningen "Gold Standard Clean" på alle udlejningsbiler, når de er blevet rengjort
• Grundig oplæring af personalet

Ja. De 1 lokation som Hertz har i Lufthavn: Memphis Intl kan findes på 2495 Winchester Road.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Hertz i Memphis. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Hertz.

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Hertz i Memphis i september måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Hertz 483 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 483 kr. per dag i september.

2495 Winchester Road er den mest populære Hertz biludlejningslokation ud af de 5 lokationer de har i Memphis. Ifølge vores brugerdata i løbet af de sidste 12 måneder har 68% af dem der valgte en udlejningsbil fra Hertz valgt at leje fra 2495 Winchester Road lokationen.


Hertz udlejningsbiler i Tennessee

Lej en bil fra Hertz i andre byer hele vejen igennem Tennessee som Nashville og Knoxville