Udlejningsbiler fra LOCAUTO i Milano

Find og sammenlign gode tilbud på LOCAUTO udlejningsbiler i Milano

Milano, Milano, Italien
10. dec. — 17. dec.
Samme aflevering
Milano, Milano, Italien
lør. 10.12
Middag
lør. 17.12
Middag
Chaufførens alder:

LOCAUTO biludlejningstilbud i Milano, Lombardy

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

255 kr. - 1.434 kr.

Alle biltyper

235 kr. - 1.434 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra LOCAUTO i Milano, Lombardy er i september når priserne er 255 kr. per dag i gennemsnit. 255 kr. per dag er 61% lavere end den gennemsnitlige årspris på 652 kr. for en LOCAUTO Lille udlejningsbil i Milano. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra LOCAUTO i Milano, er februar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i februar på Lille udlejningsbiler fra LOCAUTO alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra LOCAUTO i Milano, Lombardy er i november når priserne er 235 kr. per dag i gennemsnit. 235 kr. per dag er 65% lavere end den gennemsnitlige årspris på 672 kr. for en LOCAUTO Mellemstor udlejningsbil i Milano. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra LOCAUTO i Milano, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Mellemstor udlejningsbiler fra LOCAUTO alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra LOCAUTO i Milano, Lombardy er i september når priserne er 663 kr. per dag i gennemsnit. 663 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.143 kr. for en LOCAUTO Stor udlejningsbil i Milano. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra LOCAUTO i Milano, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Stor udlejningsbiler fra LOCAUTO alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra LOCAUTO i Milano, Lombardy er i september når priserne er 663 kr. per dag i gennemsnit. 663 kr. per dag er 40% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.096 kr. for en LOCAUTO Luksus udlejningsbil i Milano. Mens september nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra LOCAUTO i Milano, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Luksus udlejningsbiler fra LOCAUTO alt efter hvilken dag du booker.


Milano LOCAUTO lokationer

Herunder kan du finde information om alle LOCAUTO biludlejningssteder i Milano, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

LOCAUTO

5 kontorer

Information om LOCAUTO udlejningsbiler i Milano

LOCAUTO ønsker at deres kunder og personale i Milano skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har LOCAUTO indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Milano. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

LOCAUTO har 1 lokation i Lufthavn: Milano Linate. Du vil finde LOCAUTO beliggende på Milan Linate Airport.

I januar, foretrækker vores brugere, som lejer biler fra LOCAUTO i Milano, Stationcar udlejningsbiler. Ønsker du at reservere en af deres Stationcar udlejningsbiler i denne måned, plejer priserne ligge omkring 1.031 kr./dag i gennemsnit og 991 kr./dag på det laveste. Husk at priserne kan variere baseret på hvor langt ude du booker din udlejningsbil, samt hvilken model du vælger..

Der er 5 LOCAUTO biludlejningslokationer i Milano. Ifølge vores brugere er den mest populære LOCAUTO lokation i Milano beliggende på Milan Linate Airport. 53% af vores brugere som har lejet bil fra LOCAUTO i Milano lejede fra denne lokation det seneste år.