Udlejningsbiler fra Leasys Rent i Rom

Find og sammenlign gode tilbud på Leasys Rent udlejningsbiler i Rom

Rom, Italien
19. aug. — 26. aug.
Samme aflevering
Rom, Italien
fre. 19.8
Middag
fre. 26.8
Middag
Chaufførens alder:

Leasys Rent biludlejningstilbud i Rom, Lazio

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

161 kr. - 760 kr.

Alle biltyper

477 kr. - 1.018 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Leasys Rent i Rom, Lazio er i marts når priserne er 161 kr. per dag i gennemsnit. 161 kr. per dag er 68% lavere end den gennemsnitlige årspris på 510 kr. for en Leasys Rent Lille udlejningsbil i Rom. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Leasys Rent i Rom, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Leasys Rent i Rom, Lazio er i august når priserne er 647 kr. per dag i gennemsnit. 647 kr. per dag er 16% lavere end den gennemsnitlige årspris på 768 kr. for en Leasys Rent SUV udlejningsbil i Rom. Mens august nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Leasys Rent i Rom, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Leasys Rent

160 kr./dag

30 aug. – 15 sep.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Leasys Rent

177 kr./dag

30 aug. – 15 sep.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Leasys Rent

198 kr./dag

30 aug. – 15 sep.
Chevrolet Sonic Sedan

Rom Leasys Rent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Leasys Rent biludlejningssteder i Rom, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
19 kontorer

Information om Leasys Rent udlejningsbiler i Rom

Leasys Rent ønsker at deres kunder og personale i Rom skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Leasys Rent indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Rom. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ifølge sidste års data kan du forvente Leasys Rent biludlejningspriser i Rom at være 594 kr. per dag i gennemsnit i september.Det er dog ikke umuligt at finde priser helt ned til 283 kr. per dag fra Leasys Rent på denne tid af året i Rom. Gennemsnitsprisen er typisk 4.161 kr. for en uges billeje fra Leasys Rent i september når man er i Rom.

I øjeblikket Leasys Rent har 1 lokation i Lufthavn: Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino:
Rome Fiumicino airport.

Economy udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Leasys Rent i Rom i september måned. I gennemsnit koster Economy udlejningsbiler fra Leasys Rent 609 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 322 kr. per dag i september.

Leasys Rent opererer på nuværende tidspunkt fra 19 lokationer i Rom. Den mest populære biludlejningslokation Leasys Rent har i Rom er placeret på Rome Fiumicino airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 67% af vores brugere, der søgte efter Leasys Rent udlejningsbiler i Rom endt med at leje deres bil fra Rome Fiumicino airport lokationen.


Leasys Rent biler i andre byer i Italien

Find Leasys Rent tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Italien, som Milano, Firenze, og Napoli