Udlejningsbiler fra Leasys Rent i Rom

Find og sammenlign gode tilbud på Leasys Rent udlejningsbiler i Rom

Rom, Italien
28. sep. — 5. okt.
Samme aflevering
Rom, Italien
tor. 28.9
Middag
tor. 5.10
Middag
Chaufførens alder:

Leasys Rent biludlejningstilbud i Rom, Lazio

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

134 kr. - 560 kr.

Alle biltyper

135 kr. - 893 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Leasys Rent i Rom, Lazio er i oktober når priserne er 134 kr. per dag i gennemsnit. 134 kr. per dag er 66% lavere end den gennemsnitlige årspris på 398 kr. for en Leasys Rent Lille udlejningsbil i Rom. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Leasys Rent i Rom, er maj den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i maj på Lille udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Leasys Rent i Rom, Lazio er i september når priserne er 256 kr. per dag i gennemsnit. 256 kr. per dag er 56% lavere end den gennemsnitlige årspris på 582 kr. for en Leasys Rent Mellemstor udlejningsbil i Rom. Mens september nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Leasys Rent i Rom, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Mellemstor udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Leasys Rent i Rom, Lazio er i september når priserne er 256 kr. per dag i gennemsnit. 256 kr. per dag er 58% lavere end den gennemsnitlige årspris på 613 kr. for en Leasys Rent SUV udlejningsbil i Rom. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Leasys Rent i Rom, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på SUV udlejningsbiler fra Leasys Rent alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Leasys Rent

167 kr./dag

5 nov. – 22 nov.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Leasys Rent

180 kr./dag

31 okt. – 7 nov.
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Leasys Rent

182 kr./dag

31 okt. – 7 nov.
Chevrolet Sonic Sedan

Rom Leasys Rent lokationer

Herunder kan du finde information om alle Leasys Rent biludlejningssteder i Rom, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Leasys Rent

19 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,5

Comfort

7,0

Samlet

6,0

Afhentning/aflevering

5,5

Value

6,5

Information om Leasys Rent udlejningsbiler i Rom

Har Leasys Rent en lokation i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn?

I øjeblikket Leasys Rent har 1 lokation i Rom Leonardo da Vinci-Fiumicino Lufthavn:
Rome Fiumicino airport.

Hvad er den mest populære bil at leje fra Leasys Rent når man er i Rom i oktober?

Varevogn til passagerer udlejningsbiler er den mest populære type bil at leje fra Leasys Rent i Rom i oktober måned. I gennemsnit koster Varevogn til passagerer udlejningsbiler fra Leasys Rent 1.027 kr. per dag, mens den billigste pris fundet var 1.027 kr. per dag i oktober.

Hvor mange Leasys Rent biludlejningslokationer er der i Rom?

Leasys Rent opererer på nuværende tidspunkt fra 19 lokationer i Rom. Den mest populære biludlejningslokation Leasys Rent har i Rom er placeret på Rome Fiumicino airport.I løbet af de sidste 12 måneder har 73% af vores brugere, der søgte efter Leasys Rent udlejningsbiler i Rom endt med at leje deres bil fra Rome Fiumicino airport lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Rom?

Priser for biler i Rom opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Rom?

Antallet af udbydere for biler i Rom er 374 fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Rom?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Rom. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet skal du som regel være 21 år, og der kan blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister, hvis du er under 25. Vi anbefaler, at du læser reglerne fra dit valgte udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Rom?

Alle førere skal have et gyldigt kørekort, når de lejer en bil i Rom. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Det er altid en god idé, at du tjekker med det udlejningsfirma, du booker hos.


Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Rom

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Leasys Rent? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Rom biludlejningsfirmaer

En nemmere måde at holde styr på din rejse til Rom på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.