Udlejningsbiler fra Sixt i Bordeaux

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Bordeaux

Bordeaux, Gironde, Frankrig
3. dec. — 10. dec.
Samme aflevering
Bordeaux, Gironde, Frankrig
lør. 3.12
Middag
lør. 10.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Bordeaux, Nouvelle Aquitaine

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

230 kr. - 539 kr.

Alle biltyper

470 kr. - 2.195 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Bordeaux, Nouvelle Aquitaine er i juni når priserne er 230 kr. per dag i gennemsnit. 230 kr. per dag er 42% lavere end den gennemsnitlige årspris på 399 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Bordeaux. Mens juni nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Bordeaux, er juli den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i juli på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.


Bordeaux Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Bordeaux, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

2 kontorer
Oversigt

Rengøring

9,5

Comfort

9,2

Samlet

9,0

Afhentning/aflevering

8,8

Value

7,9

Information om Sixt udlejningsbiler i Bordeaux

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Bordeaux skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Bordeaux. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Der er 1 lokation i Lufthavn: Bordeaux. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Avenue René Cassin.

Den mest populære type af bil at leje fra Sixt i Bordeaux i december er Stor udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 802 kr. per dag for Stor udlejningsbiler i december, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 522 kr. per dag.

Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 2 lokationer i Bordeaux. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Bordeaux er placeret på 64 Cours Georges Clemenceau.I løbet af de sidste 12 måneder har 53% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Bordeaux endt med at leje deres bil fra 64 Cours Georges Clemenceau lokationen.


Sixt biler i andre byer i Frankrig