Udlejningsbiler fra Sixt i Bordeaux

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Bordeaux

Bordeaux, Gironde, Frankrig
24. sep. — 1. okt.
Samme aflevering
Bordeaux, Gironde, Frankrig
fre. 24.9
Middag
fre. 1.10
Middag
Chaufførens alder:

Bordeaux Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Bordeaux, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer
Oversigt

Renlighed

8,9

Comfort

8,6

Samlet

8,1

Afhentning/aflevering

7,7

Valuta for pengerne

7,8

Information om Sixt udlejningsbiler i Bordeaux

 • Er det sikkert at leje en bil fra Sixt i Bordeaux under COVID-19?

  Sixt ønsker at deres kunder og personale i Bordeaux skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Bordeaux. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

 • Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Bordeaux koste i oktober?

  204 kr. per dag i Bordeaux er den billigste pris for en udlejningsbil fra Sixt i oktober. Du vil dog opdage, at gennemsnitsprisen for en udlejningsbil fra Sixt er tættere på 355 kr. per dag i oktober, eller 2.483 kr. i gennemsnit for en uge. Disse priser er alle baseret på priser fra sidste oktober, så du kan være heldig at finde et endnu bedre tilbud i år.

 • Har Sixt en lokation i Lufthavn: Bordeaux?

  Der er 1 lokation i Lufthavn: Bordeaux. De adresser for dette Sixt biludlejningscenter er Avenue René Cassin.

 • Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Bordeaux i oktober?

  Den mest populære type af bil at leje fra Sixt i Bordeaux i oktober er Stor udlejningsbiler. Du kan forvente at betale omkring 709 kr. per dag for Stor udlejningsbiler i oktober, nogle af vores brugere har dog fundet priser helt ned til 461 kr. per dag.

 • Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Bordeaux?

  For 296 kr./dag i gennemsnit, er en Lille mellemklasse den billigste type af udlejningsbil fra Sixt i Bordeaux (17% billigere end den dyreste udlejningsbil fra Sixt). I det seneste år har 13% af momondo-brugere som vælger at leje fra Sixt mens de er i Bordeaux lejet en Lille mellemklasse for at spare penge.Husk, at Sixt også har andre typer af biler tilgængelige alt efter dine behov på rejsen.

 • Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Bordeaux?

  Sixt opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Bordeaux. Den mest populære biludlejningslokation Sixt har i Bordeaux er placeret på Avenue René Cassin.I løbet af de sidste 12 måneder har 52% af vores brugere, der søgte efter Sixt udlejningsbiler i Bordeaux endt med at leje deres bil fra Avenue René Cassin lokationen.


Sixt biler i andre byer i Frankrig

Find Sixt tilbud på udlejningsbiler i andre populære byer i Frankrig, som Paris, Toulouse, og Marseille

Lej biler fra andre biludlejningsfirmaer i Bordeaux

Kan du ikke finde hvad du leder efter hos Sixt? sammenlign tilbud på udlejningsbiler fra andre populære Bordeaux biludlejningsfirmaer