Udlejningsbiler fra Sixt i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
10. juli — 17. juli
Samme aflevering
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
søn. 10.7
Middag
søn. 17.7
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

120 kr. - 459 kr.

Alle biltyper

342 kr. - 3.620 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Dubai, Dubai er i september når priserne er 120 kr. per dag i gennemsnit. 120 kr. per dag er 50% lavere end den gennemsnitlige årspris på 240 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Dubai. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Dubai, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Dubai, Dubai er i august når priserne er 241 kr. per dag i gennemsnit. 241 kr. per dag er 68% lavere end den gennemsnitlige årspris på 755 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Dubai. Mens august nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Dubai, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Dubai, Dubai er i oktober når priserne er 356 kr. per dag i gennemsnit. 356 kr. per dag er 75% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.410 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Dubai. Mens oktober nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Dubai, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Dubai, Dubai er i december når priserne er 371 kr. per dag i gennemsnit. 371 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 938 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Dubai. Mens december nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Dubai, er marts den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i marts på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

254 kr./dag

9 juli – 16 juli
Chevrolet Sonic Sedan
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Economy
Op til 2 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

267 kr./dag

9 juli – 16 juli
Chevrolet Sonic Sedan

Dubai Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Sixt udlejningsbiler i Dubai

Sixt ønsker at deres kunder og personale i Dubai skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har Sixt indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Dubai. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Sixt i Lufthavn: Dubai Intl (Airport Road D89 Al Garhoud).

Ifølge vores data er Standard biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Sixt mens de besøgte Dubai i august. Baseret på Sixt biludlejningspriser i august sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Standard på 319 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 231 kr./dag sidste august, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

At leje en Standard er den billigste type af bil tilgængelig fra Sixt i Dubai. AT leje en Standard fra Sixt koster 319 kr./dag i gennemsnit (17% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 25% af vores brugere valgt at leje en Standard for at spare penge på deres udlejningsbil i Dubai.

Sixt har 4 biludlejningslokationer i Dubai. Deres Airport Road D89 Al Garhoud lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 64% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Sixt i Dubai, valgt at leje deres bil fra Sixt lokationen på Airport Road D89 Al Garhoud.