Udlejningsbiler fra Sixt i Dubai

Find og sammenlign gode tilbud på Sixt udlejningsbiler i Dubai

Dubai, Forenede Arabiske Emirater
11. dec. — 18. dec.
Dubai, Forenede Arabiske Emirater
man. 11.12
Middag
man. 18.12
Middag
Chaufførens alder:

Sixt biludlejningstilbud i Dubai, Dubai

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

236 kr. - 373 kr.

Alle biltyper

305 kr. - 1.685 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra Sixt i Dubai, Dubai er i september når priserne er 236 kr. per dag i gennemsnit. 236 kr. per dag er 22% lavere end den gennemsnitlige årspris på 301 kr. for en Sixt Lille udlejningsbil i Dubai. Mens september nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra Sixt i Dubai, er december den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i december på Lille udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Dubai, Dubai er i november når priserne er 272 kr. per dag i gennemsnit. 272 kr. per dag er 52% lavere end den gennemsnitlige årspris på 572 kr. for en Sixt Mellemstor udlejningsbil i Dubai. Mens november nok er den billigste måned at leje en Mellemstor bil fra Sixt i Dubai, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Mellemstor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Stor bil fra Sixt i Dubai, Dubai er i september når priserne er 295 kr. per dag i gennemsnit. 295 kr. per dag er 68% lavere end den gennemsnitlige årspris på 930 kr. for en Sixt Stor udlejningsbil i Dubai. Mens september nok er den billigste måned at leje en Stor bil fra Sixt i Dubai, er april den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i april på Stor udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en SUV bil fra Sixt i Dubai, Dubai er i september når priserne er 295 kr. per dag i gennemsnit. 295 kr. per dag er 80% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.491 kr. for en Sixt SUV udlejningsbil i Dubai. Mens september nok er den billigste måned at leje en SUV bil fra Sixt i Dubai, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på SUV udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Det bedste tidspunkt at leje en Luksus bil fra Sixt i Dubai, Dubai er i marts når priserne er 515 kr. per dag i gennemsnit. 515 kr. per dag er 60% lavere end den gennemsnitlige årspris på 1.276 kr. for en Sixt Luksus udlejningsbil i Dubai. Mens marts nok er den billigste måned at leje en Luksus bil fra Sixt i Dubai, er januar den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i januar på Luksus udlejningsbiler fra Sixt alt efter hvilken dag du booker.

Citroen C2
eller lignende Mini
Op til 2 passagerer
2-3-dørs køretøjer
Sixt

222 kr./dag

9 dec. – 16 dec.
Citroen C2
Chevrolet Sonic Sedan
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

227 kr./dag

11 dec. – 18 dec.
Chevrolet Sonic Sedan
Toyota Corolla
eller lignende Lille mellemklasse
Op til 4 passagerer
4-5-dørs køretøjer
Sixt

243 kr./dag

9 dec. – 16 dec.
Toyota Corolla

Dubai Sixt lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sixt biludlejningssteder i Dubai, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sixt

5 kontorer
Oversigt

Rengøring

6,1

Comfort

4,5

Samlet

4,1

Afhentning/aflevering

5,8

Value

3,8

Information om Sixt udlejningsbiler i Dubai

Hvor meget vil en udlejningsbil fra Sixt i Dubai koste i januar?

193 kr. per dag (eller 1.348 kr. per uge) er den gennemsnitlige pris for en Sixt udlejningsbil i Dubai i januar, ifølge sidste års data. Den billigste pris momondo-brugere har fundet i januar for en Sixt udlejningsbil var 166 kr. per dag. Husk at priserne ofte afhænger af, hvilken type bil du lejer fra Sixt på denne tid af året og hvornår du laver din reservation.

Har Sixt en lokation i Dubai Intl Lufthavn?

Ja, der er 1 biludlejningslokation for Sixt i Dubai Intl Lufthavn (Airport Road D89 Al Garhoud).

Hvad er den mest populære bil at leje fra Sixt når man er i Dubai i januar?

Ifølge vores data er Stor mellemklasse biler den mest populære type bil at leje for vores brugere fra Sixt mens de besøgte Dubai i januar. Baseret på Sixt biludlejningspriser i januar sidste år, kan du forvente en gennemsnitspris for Stor mellemklasse på 334 kr./dag. Vores brugere har også fundet priser helt ned til 315 kr./dag sidste januar, hvilket betyder, at du kan være heldig at finde lignende biludlejningspriser i år hos momondo.

Hvad er den billigste type bil at leje fra Sixt i Dubai?

At leje en Mini er den billigste type af bil tilgængelig fra Sixt i Dubai. AT leje en Mini fra Sixt koster 177 kr./dag i gennemsnit (5% billigere end udlejningsfirmaet dyreste bil). I de sidste 12 måneder, har 14% af vores brugere valgt at leje en Mini for at spare penge på deres udlejningsbil i Dubai.

Hvor mange Sixt biludlejningslokationer er der i Dubai?

Sixt har 5 biludlejningslokationer i Dubai. Deres Airport Road D89 Al Garhoud lokation er den mest populære ifølge vores brugerdata. I løbet af de sidste 12 måneder har 71% af vores brugere , som har ledt efter udlejningsbiler fra Sixt i Dubai, valgt at leje deres bil fra Sixt lokationen på Airport Road D89 Al Garhoud.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Dubai?

Priser for biler i Dubai opdateres dagligt.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Dubai?

Fra december 2023 er der 298 udbydere at vælge mellem for biler i Dubai.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Dubai?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Dubai. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Dubai?

For at leje en bil i Dubai, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Dubai på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.