Udlejningsbiler fra Sunnycars i Puebla

Find og sammenlign gode tilbud på Sunnycars udlejningsbiler i Puebla

Puebla, PU, Mexico
4. okt. — 11. okt.
Samme aflevering
Puebla, PU, Mexico
ons. 4.10
Middag
ons. 11.10
Middag
Chaufførens alder:

Puebla Sunnycars lokationer

Herunder kan du finde information om alle Sunnycars biludlejningssteder i Puebla, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Sunnycars

3 kontorer

Information om Sunnycars udlejningsbiler i Puebla

Har Sunnycars en lokation i Puebla Huejotzingo Lufthavn?

Der er 1 lokation i Puebla Huejotzingo Lufthavn. De adresser for dette Sunnycars biludlejningscenter er Carretera Federal Mexico Puebla.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Puebla?

Priser for biler i Puebla blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Puebla?

Der er 36 udbydere for biler i Puebla fra september 2023.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Puebla?

Lavalderen for førere er forskellig i forskellige lande, herunder Puebla. I talrige EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være mindst 21 år, og hvis du er under 25, kan der blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vores råd er, at du læser reglerne for dit valgte udlejningsfirma igennem, før du laver en reservation.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Puebla?

For at leje en bil i Puebla, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Puebla på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.