Lej en bil i Criciuma, Brasilien

Søg efter og sammenlign priser på biludlejning i Criciuma, Brasilien

Criciuma, SC, Brasilien
26. sep. — 3. okt.
Samme aflevering
Criciuma, SC, Brasilien
søn. 26.9
Middag
søn. 3.10
Middag
Chaufførens alder:

Biludlejningsfirmaer i Criciuma

Se oversigten over alle de største biludlejningsfirmaer i Criciuma, Brasilien
1 kontor
Oversigt

Renlighed

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Valuta for pengerne

8,0
2 kontorer
2 kontorer
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor
1 kontor

Afstanden fra Criciuma, Brasilien til populære hoteller

Parker din bil - og dig selv - på disse populære hoteller ikke langt fra Lufthavn: Florianopolis Hercilio Luzs biludlejningsdisk

Biludlejning i Criciuma

288 personer har søgt efter billeje i Criciuma in september.

Hvilke rengøringstiltag bliver der taget af biludlejningsvirksomhederne i Criciuma for at reducere spredningen af COVID-19?

Hertz er ét ud af mange biludlejningsfirmaer, som har ændret deres rengøringsrutiner Criciuma som reaktion på COVID-19. Selvom rengøring altid har været et fokus, er mange virksomheder gået skridtet videre for at sikre sig at deres udlejningsbiler møder de højeste sikkerhedsstandarter. Se den fulde liste med rengøringstiltag på Criciuma. Som tingene ændrer sig, så gør reglerne det også. Vi gør vores bedste for at holde os opdateret, men husk altid også at tjekke direkte hos udbyderen.

Hvad er hastighedsbegrænsningen i Criciuma, Brasilien?

Criciumas hastighedsbegrænsning er 60 km/t., når du kører i byen. Denne hastighedsbegrænsning kan også være gældende i de omkringliggende byer og kvarterer. I forstaderne i Criciuma er hastighedsbegrænsningen 80 km/t. og hastighedsbegrænsningen på motorvejen er 120 km/t.. Vær dog opmærksom på skiltene, da begrænsningerne kan variere.

Hvilken bil er der flest, som lejer in Criciuma?

Den mest populære bil at leje in Criciuma blandt momondo-brugere er Hyundai Accent, efterfulgt af Audi A3. Vores brugere har set tilbud på Hyundai Accent in Criciuma for 160 kr. om dagen i gennemsnit og for helt ned til 71 kr. om dagen. Det er et gennemsnit på 194 kr. om dagen for at leje en Audi A3 in Criciuma, selvom du kan finde priser på helt ned til 83 kr. om dagen.

Hvilken bil anbefaler momondo baseret på vejret i september?

Klimaet i Criciuma under september måned vil normalt ikke betyde noget for den lejebil, der vil egne sig bedst til din tur. Vores data viser, at momondos brugere ofte søger efter specifikke køretøjer, når de leder efter en lejebil i Criciuma.

Minder vejret i Criciuma om vejret i resten af Santa Catarina?

Rejsende, der gerne vil på roadtrip fra Criciuma og rundt i Santa Catarina eller til de omkringliggende områder i september måned, kan forvente temperaturer på omkring 18 °C og ca. 100 mm regn i løbet af hele måneden.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Criciuma