Udlejningsbiler fra Thrifty i Oranjestad

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Oranjestad

Oranjestad, Aruba
4. Dec — 11. Dec
Oranjestad, Aruba
Mon 4.12
Middag
Mon 11.12
Middag
Chaufførens alder:

Oranjestad Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Oranjestad, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

Thrifty

4 kontorer
Oversigt

Rengøring

7,6

Comfort

8,0

Samlet

6,6

Afhentning/aflevering

6,0

Value

6,6

Information om Thrifty udlejningsbiler i Oranjestad

Har Thrifty en lokation i Oranjestad Reina Beatrix Lufthavn?

Ja, Thrifty har 1 lokation i Oranjestad Reina Beatrix Lufthavn som som er beliggende på Wayaca 33f.

Tilbyder Thrifty gratis afbestilling af lejebiler i Oranjestad?

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Thrifty i Oranjestad. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Thrifty.

Hvor mange Thrifty biludlejningslokationer er der i Oranjestad?

Thrifty opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Oranjestad. Den mest populære biludlejningslokation Thrifty har i Oranjestad er placeret på Je Irausquin Blvd 51.I løbet af de sidste 12 måneder har 36% af vores brugere, der søgte efter Thrifty udlejningsbiler i Oranjestad endt med at leje deres bil fra Je Irausquin Blvd 51 lokationen.

Hvornår opdaterede momondo sidst priserne for biler i Oranjestad?

Priser for biler i Oranjestad blev sidst opdateret i dag.

Hvor mange udbydere søger momondo på for biler i Oranjestad?

Fra november 2023 er der 79 udbydere at vælge mellem for biler i Oranjestad.

Hvor gammel skal du være for at leje en bil i Oranjestad?

Aldersregler for førere kan variere i forskellige lande, herunder Oranjestad. I mange EU-lande skal føreren være mindst 18 år gammel. For at leje en bil i udlandet, skal du generelt være 21 år gammel, og hvis du er under 25, kan du blive opkrævet et ekstra gebyr for unge bilister. Vi anbefaler, at du ser politiken fra dit foretrukne udlejningsfirma igennem, før du booker.

Hvilken dokumentation eller ID skal du bruge for at leje en bil i Oranjestad?

For at leje en bil i Oranjestad, skal alle førere have et gyldigt kørekort. Hvis dit kørekortet er på et andet sprog, end sproget i det land, hvor du lejer bilen, kan det være nødvendigt med et internationalt kørekort for at undgå risikoen for at få en bøde. Hvis du lejer en bil i udlandet, kan du også blive nødt til at fremvise dokumentation for din hjemrejse samt oplysninger om, hvor du overnatter. Vi anbefaler, at du spørger det udlejningsfirma, du booker hos.


En nemmere måde at holde styr på din rejse til Oranjestad på

Vi gør det supernemt at planlægge, organisere og rejse sammen med venner eller familie. Trips er gratis – og kan bruges, uanset hvor du booker.