Udlejningsbiler fra Thrifty i Oranjestad

Find og sammenlign gode tilbud på Thrifty udlejningsbiler i Oranjestad

Oranjestad, Aruba
8. juli — 15. juli
Samme aflevering
Oranjestad, Aruba
fre. 8.7
Middag
fre. 15.7
Middag
Chaufførens alder:

Oranjestad Thrifty lokationer

Herunder kan du finde information om alle Thrifty biludlejningssteder i Oranjestad, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser
4 kontorer

Information om Thrifty udlejningsbiler i Oranjestad

Thrifty udlejningslokationer i Oranjestad er alle underlagt forbedrede rengøringsprocedurer under COVID-19, for at sikre både kunders og medarbejderes sikkerhed under COVID-19. Forbedringer som disinfektion af berøringsflader samt en liste af ekstra foranstaltninger, er blot et par eksempler på hvordan Thrifty er engageret i at bremse smitten i Oranjestad:
• Forbedret rengøring af shuttlebusser

Ja, Thrifty har 1 lokation i Lufthavn: Oranjestad Reina Beatrix som som er beliggende på Wayaca 33f.

Der er gratis afbestilling af lejebil hos Thrifty i Oranjestad. Hsuk, at der kan blive opkrævet et afbestillingsgebyr, hvis du afbestiller din lejebil i sidste øjeblik. Klik her for at finde en liste over telefonnumre på fanen med udlejningssteder, som du kan ringe til, hvis du vil have flere oplysninger om afbestillingsreglerne hos Thrifty.

Thrifty opererer på nuværende tidspunkt fra 4 lokationer i Oranjestad. Den mest populære biludlejningslokation Thrifty har i Oranjestad er placeret på Wayaca 33f.I løbet af de sidste 12 måneder har 45% af vores brugere, der søgte efter Thrifty udlejningsbiler i Oranjestad endt med at leje deres bil fra Wayaca 33f lokationen.