Udlejningsbiler fra United International Car Rentals i Kyiv

Find og sammenlign gode tilbud på United International Car Rentals udlejningsbiler i Kyiv

Kyiv, Ukraine
13. dec. — 20. dec.
Samme aflevering
Kyiv, Ukraine
tir. 13.12
Middag
tir. 20.12
Middag
Chaufførens alder:

United International Car Rentals biludlejningstilbud i Kyiv, Kiev

Find den perfekte udlejningsbil hos momondo

Biler i Lille

142 kr. - 324 kr.

Alle biltyper

142 kr. - 527 kr.

Det bedste tidspunkt at leje en Lille bil fra United International Car Rentals i Kyiv, Kiev er i december når priserne er 142 kr. per dag i gennemsnit. 142 kr. per dag er 29% lavere end den gennemsnitlige årspris på 200 kr. for en United International Car Rentals Lille udlejningsbil i Kyiv. Mens december nok er den billigste måned at leje en Lille bil fra United International Car Rentals i Kyiv, er august den dyreste. Du kan dog stadig være heldig at finde gode tilbud i august på Lille udlejningsbiler fra United International Car Rentals alt efter hvilken dag du booker.


Kyiv United International Car Rentals lokationer

Herunder kan du finde information om alle United International Car Rentals biludlejningssteder i Kyiv, samt deres adresse, telefonnummer og brugeranmeldelser

United International Car Rentals

19 kontorer
Oversigt

Rengøring

10,0

Comfort

10,0

Samlet

10,0

Afhentning/aflevering

10,0

Value

10,0

Information om United International Car Rentals udlejningsbiler i Kyiv

United International Car Rentals ønsker at deres kunder og personale i Kyiv skal føle sig sikre under COVID-19. Som resultat heraf, har United International Car Rentals indført strikse udvidede rengøringsmetoder i alle deres biludlejningslokationer i Kyiv. Disse sikkerhedsforanstaltninger inkluderer desinfektion af berøringsflader som dørhåndtag, rat og instrumentbræt.

Ja. De 1 lokation som United International Car Rentals har i Lufthavn: Kyiv Zhulhany kan findes på Kiev Zhulyany Airport.

Med en gennemsnitspris på 171 kr./dag, udlejning af Mini biler fra United International Car Rentals i Kyiv i januar er det mest populære valg blandt vores momondo-brugere. Du kan være heldig at finde tilbud på United International Car Rentals udlejningsbiler i Kyiv helt ned til 171 kr./dag, hvilket er den billigste pris fundet for Mini udlejningsbiler sidste januar.

Der er 19 biludlejningslokationer i Kyiv som United International Car Rentals ejer. Deres Kiev Boryspil International Airport, Kyiv lokation er den mest populære blandt vores brugere. I de seneste 12 måneder har 38% af de brugere der lejede en bil fraUnited International Car Rentals i Kyiv valgt at hente den på Kiev Boryspil International Airport.