Rejseguide til Alghero

Oplev det bedste af Alghero, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Alghero

Valutaeuro
Befolkning34.261
SprogItaliensk

Hvornår er det bedst at tage til Alghero?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

256 kr. - 4.980 kr.

Temperatur

10 - 23 °C

Nedbør

5 - 104 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Alghero i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 23 °C og maksimum kan komme op på 29 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 6 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Alghero i november, hvor nedbøren er på omkring 104 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt juli, hvor der i gennemsnit kun falder 5 mm regn.


Hvor skal man spise i Alghero?

Der er noget for enhver smag. Se de bedst bedømte restauranter i Alghero

Ofte stillede spørgsmål

De anbefalede lufthavne ved rejser til Alghero er Lufthavn: Cagliari Elmas, Lufthavn: Olbia Costa Smeralda og Lufthavn: Alghero-Fertilia.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Alghero i juli, hvor det bliver op til 23 °C med maksimumtemperaturer på op til 29 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 10 °C, som kan falde helt ned til 6 °C.

November plejer at være den mest regnfulde måned på året i Alghero, hvor nedbøren er på omkring 104 mm.

Ja, du kan leje en bil i Alghero for omkring 275 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Fertilia og Surigheddu er steder, du kan besøge på en rejse til Alghero.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Alghero