Rejseguide til Madrid

Oplev det bedste af Madrid, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Madrid

Spaniens solrige sommer tiltrækker mange besøgende til deres hvide sandstrande, men i Madrid får du meget mere end en solskinsferie. Besøg byens verdensberømte museer, oplev den ikoniske arkitektur, de levende caféer og de mange lækre spisesteder. Der er masser at udforske i Madrid. Fra kultur til natur og det gør denne storby perfekt for hele familien, og det gælder også for de mindste.

Valutaeuro
Befolkning3,26 millioner
SprogSpansk

Oplevelser i Madrid

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Madrid

Insidertips om Madrid

De bedste artikler med oplysninger om Madrid skrevet af vores rejseeksperter

Gratis oplevelser i Madrid

  • Der er masser af gratis oplevelser i Madrid. Hvis du rejser med børn, vil hele familien elske at bruge timer i Parque de Las Tirolinas, der har en af Madrids bedste legepladser.
  • Hvis du mangler natur midt i byen, må du ikke snyde dig selv for et besøg i Casa de Campo. Denne park er stor og fyldt med statuer, vandløb og bakker.
  • Det er gratis at besøge museet Iglesia de San Jerónimo. Bygningen var tidligere et kloster og emmer stadig af kultur og historie.
  • Palacio de Longoria er en art nouveau struktur, der minder om Barcelonas Sagrada Familia, og tiltrækker mange besøgende i sommerperioden.
  • Estación de Chamberí er en mulighed for at træde direkte ind i Madrids historie. Siden 2008 har denne nedlagte togstation været omdannet til et museum og er i sandhed en art deco tidskapsel.

Hvornår er det bedst at tage til Madrid?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

2.622 kr. - 37.623 kr.

Temperatur

5 - 25 °C

Nedbør

10 - 60 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Madrid i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 25 °C og maksimum kan komme op på 31 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 3 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Madrid i november, hvor nedbøren er på omkring 60 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt juli, hvor der i gennemsnit kun falder 10 mm regn.


Bæredygtige rejser i Madrid

  • Rejser du med bæredygtig turisme i Madrid for øje, har du mange muligheder for klimavenlig overnatning. På Artiem Madrid overnatter du på Madrids første bæredygtige hotel, hvor al engangsservice er lavet af bionedbrydelige materialer.
  • På Distrito Vegano og Mad Mad Vegan kan du nyde veganske måltider hele dagen.
  • I Madrid finder du flere steder, hvor du kan leje cykler til hele ferien. Du kan også leje elektriske cykler, hvilket kan være en hjælp i Madrids bakkede gader.
  • Mercado San Fernando er et af de lokales favorit-markeder. Her kan du spise lokale delikatesser, shoppe friske grøntsager og gå på opdagelse i det spanske køkken.

Ofte stillede spørgsmål

Folk kan godt lide at bo i Salamanca, Barajas eller Huertas, når de er i Madrid. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Villa de Vallecas eller Embajadores.

Den bedste lufthavn at flyve til i Madrid er Lufthavn: Madrid-Barajas.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Madrid i juli, hvor det bliver op til 25 °C med maksimumtemperaturer på op til 31 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 5 °C, som kan falde helt ned til 3 °C.

November plejer at være den mest regnfulde måned på året i Madrid, hvor nedbøren er på omkring 60 mm.

Besøgende opholder sig normalt 2 dage i Madrid i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Ja, du kan leje en bil i Madrid for omkring 229 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Madrid