Rejseguide til Sevilla

Oplev det bedste af Sevilla, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Sevilla

Sevilla er en livlig og stemningsfyldt by, hvor du kan opleve det moderne Spanien, samtidig med du er omringet af en rig historie, som strækker sig mange århundreder tilbage i tiden. I den smukke by går moderne kunst og kultur hånd i hånd med ikoniske monumenter og arkitektoniske mesterværker.

Valutaeuro
Befolkning703.206
SprogSpansk

Oplevelser i Sevilla

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Sevilla

Insidertips om Sevilla

De bedste artikler med oplysninger om Sevilla skrevet af vores rejseeksperter

Populære aktiviteter i Sevilla

Vis alle
Aktiviteter i dit område med de bedste bedømmelser

Gratis oplevelser i Sevilla

  • Centro Andaluz de Arte Contemporáneo er et gammelt kloster, som i dag danner rammerne om et moderne kulturcenter. Her kan du opleve en vidunderlig blanding af kunstudstillinger, koncerter og forelæsninger med gratis entré sidst på dagen.
  • Den fredelige park María Luisa er et yndet udflugtssted for både lokale familier og rejsende. I den skønne park kan du både nyde synet af de grønne omgivelser og de historiske hvide pavilloner.
  • Calle Betis er en ikonisk og farverig gade, som går langs med floden Guadalquivir. Herfra kan du nyde en panoramisk udsigt over nogle af byens mest historiske monumenter, som ligger lige på den anden side af floden.
  • The Real Fabrica de Tabaco er byens ældste tobaksfabrik. Det er en af mange gratis oplevelser i Sevilla, og du bør opleve den smukke bygning, hvis indre dog er blevet tilpasset dens nye funktion som universitet.

Hvornår er det bedst at tage til Sevilla?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

1.698 kr. - 5.549 kr.

Temperatur

11 - 27 °C

Nedbør

2 - 95 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Sevilla i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 27 °C og maksimum kan komme op på 35 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 5 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Sevilla i december, hvor nedbøren er på omkring 95 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt juli, hvor der i gennemsnit kun falder 2 mm regn.


Bæredygtige rejser i Sevilla

  • I hjertet af Sevillas gamle bydel finder du Casaplata, som er blandt de mest moderne restauranter i hele Andalusien. Omringet af futuristisk decór kan du nyde utallige lækre veganske retter.
  • Bæredygtig turisme i Sevilla indebærer naturligvis gode muligheder for grøn transport. Lej en af byens mange elektriske bycykler og kom vidt omkring på de mange cykelstier.
  • La Importada er ikke blot en flot vintagebutik men også et lille galleri. Her kan du gå på opdagelse i et hav af genbrugstøj samt smukke kunstværker.
  • Det er ikke kun bæredygtigt tøj, men også madvarer du kan shoppe i Sevilla. I butikken Grano y Granel finder du utallige økologiske produkter fra Spanien og hele verden.

Ofte stillede spørgsmål

De anbefalede lufthavne ved rejser til Sevilla er Lufthavn: Malaga, Lufthavn: Sevilla og Lufthavn: Jerez de la Frontera La Parra.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Sevilla i juli, hvor det bliver op til 27 °C med maksimumtemperaturer på op til 35 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 11 °C, som kan falde helt ned til 5 °C.

December plejer at være den mest regnfulde måned på året i Sevilla, hvor nedbøren er på omkring 95 mm.

Besøgende opholder sig normalt 1 dage i Sevilla i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Ja, du kan leje en bil i Sevilla for omkring 290 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Camas, Tomares og San Juan de Aznalfarache er steder, du kan besøge på en rejse til Sevilla.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sevilla