Rejseguide til Sydney

Oplev det bedste af Sydney, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Sydney

Nogen mener at Sydney er verdens bedste by. Mindre kan måske gøre det, men det er sandt, at her er lange sandstrande, frodig natur og et levende byliv med kunst, kultur og gastronomi samlet på ét sted. Og så er der jo et smukt operahus og en imponerende bro at klatre på.

Valutaaustralsk dollar
Befolkning4,63 millioner
SprogEngelsk

Oplevelser i Sydney

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Sydney

Insidertips om Sydney

De bedste artikler med oplysninger om Sydney skrevet af vores rejseeksperter

Gratis oplevelser i Sydney

  • Du kommer gratis ind på museet The Rocks Discovery. Her bliver du mødt af en fortælling om Sydneys historie, som bliver fortalt via sten fra fortiden helt til i dag. Der er masser af interaktive udstillinger for et aktivt museumsbesøg.
  • Clovelly Bowling Club på adressen 1 Ocean Street, ligger perfekt mellem Bondi Beach og Coogee, og er et fremragende udsigtspunkt over Stillehavet.
  • Gratis oplevelser i Sydney giver dig også mulighed for en rask dukkert i Bronte Baths, som ligger i den nordlige del af Bronte Beach, og her er der gratis adgang året rundt.
  • Der er gratis adgang til den store forlystelsespark Luna, og her kan du bevæge dig rundt mellem de mange aktiviteter, og tage i rutsjebaner med fart på og loops, omgivet af masser af lys og farver.

Hvornår er det bedst at tage til Sydney?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

9.781 kr. - 18.783 kr.

Temperatur

11 - 22 °C

Nedbør

50 - 130 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Sydney i januar, hvor gennemsnitstemperaturen er 22 °C og maksimum kan komme op på 26 °C. Den koldeste måned er juli, hvor det kan blive helt ned til 6 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Sydney i marts, hvor nedbøren er på omkring 130 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt september, hvor der i gennemsnit kun falder 50 mm regn.


Overnatning i Sydney

Find de bedste hoteller, ferieboliger og hostels til dit ophold

Bæredygtige rejser i Sydney

  • Det er let at dyrke bæredygtig turisme i Sydney, da byen har stort fokus på offentlig transport, og du kan både køre med tog, metro, bus og sejle med færger. Alt sammen en måde at undgå bilkørsel i storbyen på.
  • Du kan bo bæredygtigt på Shangri-La Hotel med værelsesnøgler i træ og papirløs indcheckning. Her er der brugt genanvendelige materialer, og der er fokus på madspild og på at begrænse både dit og hotellets forbrug af resurser.
  • Hos love.fish på Streets of Barangaroo får du bæredygtige produkter fra havet. Vælg mellem østers, rå fisk eller hele fisk. Alt sammen i bæredygtige og miljøvenlige indpakninger.
  • På Northside Produce Market finder du lækre produkter som frisk pasta, frisk og røget fisk og et væld af eksklusive kager. Du får friske og lokale råvarer af særlig høj kvalitet.

Ofte stillede spørgsmål

Folk kan godt lide at bo i Millers Point, Chippendale eller Glebe, når de er i Sydney. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i The Rocks eller Haymarket.

De anbefalede lufthavne ved rejser til Sydney er Lufthavn: Sydney, Lufthavn: Newcastle Williamtown og Lufthavn: Bathurst Raglan.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Sydney i januar, hvor det bliver op til 22 °C med maksimumtemperaturer på op til 26 °C. Du kan forvente, at juli er den koldeste måned med temperaturer på omkring 11 °C, som kan falde helt ned til 6 °C.

Marts plejer at være den mest regnfulde måned på året i Sydney, hvor nedbøren er på omkring 130 mm.

Besøgende opholder sig normalt 32 dage i Sydney i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Ja, du kan leje en bil i Sydney for omkring 391 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Rushcutters Bay, Balmain East og Edgecliff er steder, du kan besøge på en rejse til Sydney.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Sydney