Rejseguide til Taipei

Oplev det bedste af Taipei, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Taipei

Valutany taiwansk dollar
Befolkning7,87 millioner
SprogKinesisk

Oplevelser i Taipei

Uforglemmelige seværdigheder og oplevelser under et besøg til Taipei

Hvornår er det bedst at tage til Taipei?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

7.128 kr. - 13.128 kr.

Temperatur

16 - 29 °C

Nedbør

69 - 297 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Taipei i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 29 °C og maksimum kan komme op på 33 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til 12 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Taipei i juni, hvor nedbøren er på omkring 297 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt november, hvor der i gennemsnit kun falder 69 mm regn.


Ofte stillede spørgsmål

Folk kan godt lide at bo i Wanhua District, Xinyi District eller Neihu District, når de er i Taipei. Du kan også overveje at lede efter overnatningssteder i Datong District eller Songshan District.

De anbefalede lufthavne ved rejser til Taipei er Lufthavn: Taipei Taiwan Taoyuan Intl, Lufthavn: Taipei Sung Shan og Lufthavn: Taichung City ChingChuanKang.

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Taipei i juli, hvor det bliver op til 29 °C med maksimumtemperaturer på op til 33 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring 16 °C, som kan falde helt ned til 12 °C.

Juni plejer at være den mest regnfulde måned på året i Taipei, hvor nedbøren er på omkring 297 mm.

Ja, du kan leje en bil i Taipei for omkring 440 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.

Sanchong, Yonghe District og Zhonghe District er steder, du kan besøge på en rejse til Taipei.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Taipei