Rejseguide til Uppsala

Oplev det bedste af Uppsala, hvad du kan lave, hvornår du skal tage dertil og meget mere.

Udforsk Uppsala

Valutasvensk krone
Befolkning127.734
SprogSvensk

Hvornår er det bedst at tage til Uppsala?

Sammenlign gennemsnitspriser på fly og hotel samt temperatur og nedbør for at finde det bedste tidspunkt at tage afsted på

Rejsepriser

2.051 kr. - 3.831 kr.

Temperatur

-4 - 16 °C

Nedbør

26 - 72 mm

Hvis du går efter varmt vejr, skal du tage til Uppsala i juli, hvor gennemsnitstemperaturen er 16 °C og maksimum kan komme op på 21 °C. Den koldeste måned er januar, hvor det kan blive helt ned til -6 °C. Hvis du vil væk fra regnen, skal du undgå Uppsala i august, hvor nedbøren er på omkring 72 mm. Til sammenligning er det tørreste tidspunkt februar, hvor der i gennemsnit kun falder 26 mm regn.


Ofte stillede spørgsmål

De anbefalede lufthavne ved rejser til Uppsala er Lufthavn: Stockholm Arlanda (ARN), Lufthavn: Stockholm Skavsta (NYO) og Lufthavn: Stockholm Vasteras/Hasslo (VST).

Du vil sandsynligvis opleve varmest vejr i Uppsala i juli, hvor det bliver op til 16 °C med maksimumtemperaturer på op til 21 °C. Du kan forvente, at januar er den koldeste måned med temperaturer på omkring -4 °C, som kan falde helt ned til -6 °C.

August plejer at være den mest regnfulde måned på året i Uppsala, hvor nedbøren er på omkring 72 mm.

Besøgende opholder sig normalt 8 dage i Uppsala i gennemsnit. Det giver tid nok til at se de største seværdigheder.

Ja, du kan leje en bil i Uppsala for omkring 320 kr. pr. dag på denne tid af året i henhold til vores brugersøgninger på momondo.


Kom i gang med at planlægge din rejse til Uppsala