Find billige flybilletter til Port Moresby

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 29.6
ons. 6.7

De billigste fly til lufthavne i nærheden af Port Moresby

Find de billigste fly til disse Port Moresby-lufthavne fra din nærmeste by eller lufthavn
København
Port Moresby

BILLIGSTE ROUTE FRA København TIL Port Moresby

København (CPH) til Port Moresby (POM)

Fly til Port Moresby ​​fra København er typisk billigere, når du flyver fra København Kastrup til Port Moresby Jackson Fld, hvor den gennemsnitlige pris er 11.161 kr.

DEN BILLIGSTE MÅNED AT FLYVE TIL PORT MORESBY FRA KØBENHAVNmarts18% billigereAt flyve fra København til Port Moresby ​​koster i gennemsnit blot 8.390 kr. i marts
DEN DYRESTE MÅNED AT FLYVE TIL PORT MORESBY FRA KØBENHAVNjuni86% dyrereDet koster cirka 18.983 kr. at flyve til Port Moresby ​​fra København i juni
DEN MEST POPULÆRE MÅNED AT FLYVE TIL PORT MORESBY FRA KØBENHAVNdecember530% flere besøg fra brugereFlere momondo-brugere søger efter fly til Port Moresby fra København i december end i andre måneder

Hvornår er det bedste tidspunkt at rejse til Port Moresby?

marts måned er i gennemsnit den billigste måned at flyve til Port Moresby fra Danmark, med flest priser fundet omkring 8.390 kr.. Hvis du ikke har mulighed for at rejse til Port Moresby i marts, så er det også billigt at flyve i februar. Priserne for denne måned kan findes på momondo til en gennemsnitlig pris på 8.679 kr..

Lufthavn: Popondetta Girua kan bruges som alternativ lufthavn ved rejser til Port Moresby.Kom i gang med at planlægge din rejse til Port Moresby


Find billige flybilletter til andre byer i Papua Ny Guinea

Papua Ny Guinea er fyldt med spændende byer, så hvorfor ikke overveje en weekendtur til nogle af disse?

Hvorfor vælge momondo?

Det er hurtigt og nemt at finde det rette fly til Port Moresby, når du har forskellige muligheder foran dig fra anerkendte fly- og rejseselskaber. Mulighederne kan indskrænkes ved hjælp af filtre, så du finder den bedste løsning. Det er, hvad momondo gør. Vi gør det hurtigt og nemt at finde fly til Port Moresby, så du sparer tid og penge.

Ja. Alle fly til Port Moresby på momondo kan sammenlignes og filtreres på baggrund af forskellige tilbudsregler, inklusive fleksibel booking.

Når du har udført en søgning efter fly til Port Moresby, hjælper momondo dig med at finde det rette fly, fordi du kan bruge de nyttige filtre til at indskrænke dine flyvalg. Fly kan filtreres efter flere faktorer, f.eks. flyselskab, lufthavn og pris, men også efter andre kriterier såsom flytype og betalingsmetode.

Hvis du bare undersøger potentielle fly til Port Moresby, indeholder momondo en nyttig prisagentfunktion, hvor priserne for fly til Port Moresby spores, og du bliver underrettet, når de ændrer sig.


Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.