Book fly med Air Botswana

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Hurtige facts om Air Botswana

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Air Botswana

Billigste rute

206 kr.

Mest populære rute

GBE til JNB

Korteste fly

0t. 45min.

Længste flyvning

24t. 30min.
Den billigste rute, som Air Botswana flyver fra Francistown til Kasane kan fås for 206 kr.
Flyvningen fra Gaborone Intl til Johannesburg OR Tambo er i øjeblikket den mest populære rute med Air Botswana
Den hurtigste flyrute med Air Botswana varer 0t. 45min. fra Maun (MUB) til Kasane (BBK)
Den længste flyrute med Air Botswana tager 24t. 30min. fra Kasane (BBK) til Gaborone (GBE)

Anmeldelser af Air Botswana

0,0
NeutraleBaseret på 0 verificerede gæsteanmeldelser

Sortér efter:
Dato

Oplysninger om flyvning med Air Botswana

AirBotswana har et loyalitetsprogram, som de kalder Teemane Club. Som de andre luftfartselskaber, som har loyalitetsprogrammer eller klubber, tilbydes du som kunde rabatter, hvis du køber AirBotswana flyrejser. Rabatten vil afhænge af hvor mange flyrejser du køber i løbet af et år. Ved siden af AirBotswana flyrejser, er det også muligt at få andre fordele hvis du har tilmeldt dig Teemane Club. Især hvis du har et af de tre bedste kort, Silver, Gold eller Diamant. Det er gratis at registrere sig. Brug dit kort når du booker AirBotswana flyrejser, eller andre former for AirBotswana reservationer. Det er med til at sikre dig at dine miles bliver noteret, og du vil opnå rabatter og andre fordele som billigere hoteller eller lejebiler.

Når du rejser med AirBotswana må du have 23 kg med som indchecket bagage. Både på indenrigs og udenrigs rejser. Du må have syv kg med som håndbagage. Det er muligt at tilkøbe sig ekstra kg. Dette kan bedst betale sig at gøre inden ankomst til lufthavnen, da det er dyrere ved check-ind.Vær opmærksom på at rejser du med speciel bagage, f.eks. et surfboard, cykel eller andet, som ikke lige kan være i en kuffert, skal tjekkes ind separat. AirBotswana anbefaler at du sikrer, at der er ordentlige adressemærkater på dine kufferter og du ikke har noget værdifuldt i din kuffert. Læg det i stedet i din håndbagage, så du er sikker på hvor det er under din rejse.

Det er på nogle AirBotswana fly muligt at rejse med sit kæledyr. Det er ikke muligt at have dit kæledyr med ind i kabinen, men dit kæledyr skal opholde sig i fragtrummet. AirBotswana anbefaler at du kontakter dem inden du bestiller billetter, for at høre om dine muligheder for at tage dine kæledyr med.

Du bliver nødt til at flyve fra Kasane hvis du ønsker at flyve med Air Botswana, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Airlink.

Johannesburg OR Tambo, Gaborone Intl, og Maun er de mest populære lufthavne Air Botswana bruger til rutineflyvninger året rundt.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Air Botswana-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Air Botswanas hjemmeside på airbotswana.co.bw eller ringe til dem på +267 3688400 for opdateringer og flystatus.

I øjeblikket er flyvningen fra Maun til Kasane med 0 stop for 541 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Air Botswana tilbyder. Flyvningen fra Francistown til Kasane med 0 stop for 206 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Air Botswana.

Gaborone Intl til Johannesburg OR Tambo og tilbage igen med 0 stop for 1.103 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med Air Botswana. Air Botswana tilbyder internationale enkeltrejser, hvoraf den billigste kun koster 797 kr. pr. billet. Flyvningen er fra Harare til Lusaka og har 0 stop.


De mest populære lufthavne for Air Botswana

Find fly med Air Botswana til flyselskabets mest besøgte lufthavne over hele landet

Populære destinationer med Air Botswana

Find Air Botswana-fly i disse populære byer

Flysporing for Air Botswana

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Air Botswana
fre. 7/1