Book fly med Air Seychelles

Tur/retur
1 voksen
Economy
Fra?
Til?
ons. 6.7
ons. 13.7

Hurtige facts om Air Seychelles

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Air Seychelles

Billigste rute

854 kr.

Mest populære rute

BOM til JNB

Korteste fly

0t. 20min.

Længste flyvning

25t. 55min.
Den billigste rute, som Air Seychelles flyver fra Grand'Anse Praslin Praslin Island til Victoria Seychelles Intl kan fås for 854 kr.
Flyvningen fra Mumbai Chhatrapati Shivaji til Johannesburg OR Tambo er i øjeblikket den mest populære rute med Air Seychelles
Den hurtigste flyrute med Air Seychelles varer 0t. 20min. fra Grand'Anse Praslin (PRI) til Victoria (SEZ)
Den længste flyrute med Air Seychelles tager 25t. 55min. fra Grand'Anse Praslin (PRI) til Port Louis (MRU)

Anmeldelser af Air Seychelles

0,0
NeutraleBaseret på 0 verificerede gæsteanmeldelser

Sortér efter:
Dato

Oplysninger om flyvning med Air Seychelles

Du bliver nødt til at flyve fra Tel Aviv Ben Gurion Intl hvis du ønsker at flyve med Air Seychelles, da dette flyselskab ikke har afgange fra København Kastrup i øjeblikket. Alternativt kunne du booke et fly fra København Kastrup med et andet flyselskab som fx. Pegasus Airlines.

Victoria Seychelles Intl, Grand'Anse Praslin Praslin Island, og Tel Aviv Ben Gurion Intl er de mest populære lufthavne Air Seychelles bruger til rutineflyvninger året rundt.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Air Seychelles-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Air Seychelless hjemmeside på airseychelles.com eller ringe til dem på +248 4391 000 for opdateringer og flystatus.

I øjeblikket er flyvningen fra Victoria Seychelles Intl til Grand'Anse Praslin Praslin Island med 0 stop for 1.224 kr. den billigste returrejse på en indenrigsrute, som Air Seychelles tilbyder. Flyvningen fra Grand'Anse Praslin Praslin Island til Victoria Seychelles Intl med 0 stop for 854 kr. er den billigste enkeltbillet på en indenrigsflyvning med Air Seychelles.

Port Louis Sir Seewoosagur Ram. til Victoria Seychelles Intl og tilbage igen med 0 stop for 2.534 kr. pr. billet er den billigste internationale returrejse, vi kunne finde med Air Seychelles. Air Seychelles tilbyder internationale enkeltrejser, hvoraf den billigste kun koster 1.324 kr. pr. billet. Flyvningen er fra Victoria Seychelles Intl til Port Louis Sir Seewoosagur Ram. og har 0 stop.


De mest populære lufthavne for Air Seychelles

Find fly med Air Seychelles til flyselskabets mest besøgte lufthavne over hele landet

Populære destinationer med Air Seychelles

Find Air Seychelles-fly i disse populære byer

Flysporing for Air Seychelles

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Air Seychelles
fre. 7/1