Book fly med Air St. Pierre

Tur/retur
1 voksen
Economy
0 tasker
Fra?
Til?
ons. 31.5
ons. 7.6

Hurtige facts om Air St. Pierre

Find oplysninger om flyvningens varighed, flypriser op populære ruter for Air St. Pierre

Billigste rute

3.201 kr.

Mest populære rute

YHZ til YYT

Korteste flyvning

3t. 15min.

Længste flyvning

3t. 15min.
Den billigste rute, som Air St. Pierre flyver fra Halifax Intl til St John's kan fås for 3.201 kr.
Flyvningen fra Halifax Intl til St John's er i øjeblikket den mest populære rute med Air St. Pierre
Den hurtigste flyrute med Air St. Pierre varer 3t. 15min. fra Halifax (YHZ) til St. John's (YYT)
Den længste flyrute med Air St. Pierre tager 3t. 15min. fra Halifax (YHZ) til St. John's (YYT)

Oplysninger om flyvning med Air St. Pierre

Hvilket loyalitetsprogram tilbyder Air Saint-Pierre

Har du valgt at flyve med Air Saint-Pierre fly, har du også valgt, at rejse med et selskab, der aktuelt ikke tilbyder et loyalitetsprogram. Du kan rejse med dem igen og igen, og det må du meget gerne og er selvfølgelig velkommen til, men der er ingen ekstra services, loungeadgang eller rabatter at hente, hver gang du vælger at flyve med Air Saint Pierre, der hører til i Canada.Til gengæld er den venlige service, det imødekommende personale og alle de andre fine services tilgængelige for alle på alle rejser med selskabet.

Hvor meget håndbagage tillader Air Saint-Pierre

På Air Saint-Pierre fly må du medbringe et mindre stykke håndbagage, som ikke må veje mere end fem kilo. Du må også have for eksempel en håndtaske, pung eller computertaske med dig ind i kabinen ud over håndbagagen på 5 kg. Når du ankommer i lufthavnen, vil din håndbagage blive målt ved check ind, og hvis den overskrider de fastsatte mål på 19x40x46 centimeter, får den ikke lov at komme med i kabinen. Så bliver den i stedet registreret som bagage og ryger i lastrummet, og du får et ærgerligt ekstra gebyr at betale.

Kan jeg flyve med et kæledyr med Air Saint-Pierre

Det kan godt lade sig gøre at få dit kæledyr med på rejse med en Air Saint-Pierre reservation, men allerede ved booking skal du gøre opmærksom på dit behov for at have et kæledyr med, og kæledyret må ikke rejse uledsaget. Det skal også under hele turen være i et særligt bur, som ikke må være lavet af metal, og den samlede vægt af dyr og bur må højst være fem kilo i alt. Alle dyr, der rejser uledsagede, bliver behandlet som fragt og rejser derfor i bagagerummet og ikke i kabinen.

Montreal P Trudeau Intl, St Pierre, og Halifax Intl er de mest populære lufthavne Air St. Pierre bruger til rutineflyvninger året rundt.

Vores Flight Tracker er de hurtigste og letteste vej til at tjekke flystatus i realtid på et hvilket som helst Air St. Pierre-fly. Klik blot på Track Flight-knappen efter du har udfyldt formularen. Du kan også besøge Air St. Pierres hjemmeside på airsaintpierre.com eller ringe til dem på +508 41 00 00 for opdateringer og flystatus.


De mest populære lufthavne for Air St. Pierre

Find fly med Air St. Pierre til flyselskabets mest besøgte lufthavne over hele landet

Populære destinationer med Air St. Pierre

Find Air St. Pierre-fly i disse populære byer

Flysporing for Air St. Pierre

Søg efter rute eller flynummer for at se flystatus for Air St. Pierre
fre. 5/26

Derfor vælger rejsende at bruge momondo
Fleksibel rejse
momondo har forståelse for behovet for fleksibilitet, og vi har et filter, så du specifikt kan se fly uden ændringsgebyrer.
Ekspertindsigt
Datadrevet indsigt er udviklet for at hjælpe dig med at finde et godt flytilbud – lige fra det billigste tidspunkt at rejse på til hvor lang tid i forvejen, du skal booke.
Prisagent
Hold øje med prisen på din foretrukne flyrute, og bliv underrettet, når den ændrer sig.